Sistem de preselecţie a vehiculelor cu marfă, implementat în Vama Giurgiu – Camioanele care nu prezintă risc de depăşiri de mase şi dimensiuni sunt dirijate pe o bandă rapidă, fără a fi cântărite

CNAIR anunţă, luni, că a reconfigurat circulaţia vehiculelor de transport marfă prin implementarea unui sistem de preselecţie la ACI Giurgiu.

”Toate automarfarele trec prin acest sistem, iar cele care nu prezintă risc de depăşiri de mase şi dimensiuni sunt dirijate pe o bandă rapidă, fără a fi cântărite. Vehiculele care prezintă risc de depăşiri de masă sunt dirijate pe cele două benzi destinate cu sisteme de cântărire”, a transmis, luni, CNAIR.

Instituţia a precizat că pe benzile inscripţionate EU vor putea circula numai camioanele înmatriculate în Uniunea Europeană.

Pe benzile inscripţionate ALL TRUCKS vor putea circula, atât autocamioane înmatriculate în state non-UE, cât şi cele înmatriculate în state membre UE dacă benzile inscripţionate EU sunt suprasolicitate sau banda ALL TRUCKS este liberă

Related posts