O ediție specială a Renault Trucks T primește German Design Award

Pe data de 9 februarie 2018, Consiliul German de Design a oferit Renault Trucks German Design Award (Premiul German pentru Design), în categoria Transporturi, pentru ediția sa specială T High. Acest premiu recompensează estetica acestei serii speciale şi subliniază designul expresiv al modelului Renault Trucks T High, nava amiral a gamei producătorului destinată transportului de distanțe lungi.

Producătorul francez Renault Trucks a primit German Design Award (Premiul German pentru Design), din partea Consiliului German de Design. Ceremonia oficială a avut loc la târgul internațional Ambiente, din Frankfurt, pe data de 9 februarie 2018. Acest premiu recompensează Renault Trucks pentru seria sa specială T High Edition.
Renault Trucks T este un camion iconic, cu un design care se face remarcat prin trei elemente cheie; o cabină trapezoidală, un parbriz înclinat cu 12 grade și o mască frontală în forma literei Pi. Aspectul său atipic este subliniat, în această ediție specială T High, prin accente în vopsea neagră, jante din aluminiu, suprafețele cu aspect de carbon și prin linii de culoare roșie, în aceeași nuanță ca mânerele ușilor.
Hervé Bertrand, Design Director la Renault Trucks, a declarat: „Suntem foarte mândri să primim acest premiu. Renault Trucks T este un camion cu un design modern, care oferă maximum de confort. Inițial, au existat unele îndoieli în legătură cu designul lui inovativ, dar acesta și-a primit, acum, recunoașterea, prin intermediul acestui premiu.”
Renault Truck T High Edition, prezentat în Germania pentru prima dată la târgul IAA din 2016, s-a plasat, deja, pe locul al doilea în cadrul trofeelor „Young Professionals Truck Award 2017”, acordate de către tineri șoferi de camion. Premiul German pentru Design este acordat pentru produse și proiecte inovative în domeniul designului german și internațional, recompensând, în același timp, producătorii și designerii acestora. Câștigătorii sunt selectați de către un juriu compus din 43 de experți de renume internațional. Premiile sunt oferite de către Consiliul German de Design, o fundație creată în 1953, la inițiativa parlamentului federal.

Related posts