Ford deschide în Londra un Birou de Inovație dedicat Transportului Inteligent

Ford a anunțat astăzi că va deschide la Londra un Birou de Inovație dedicat Transportului Inteligent care se va concentra pe viitoarele soluții de transport la nivel european.

Noul birou îi va oferi echipei de specialiști ultracalificați Ford acces rapid la companii de clasă mondială din zona digitală, la instituții academice de vârf și la partenerii deja existenți. Ținta este dezvoltarea pe termen scurt a soluțiilor de transport inteligent care rezolvă cerințele orașelor mari ale Europei.

Stabilirea unei baze în centrul inovației mobilității din Londra pentru echipa noastră aflată în continuă creștere este o mișcare vitală pentru a accelera procesul nostru de învățare și dezvoltarea noilor tehnologii. Biroul din hub-ul tehnologic Here East ne va oferi posibilitatea de a stabili colaborări strânse și de a dezvolta conceptele neconvenționale de care avem nevoie pentru a răspunde la provocările de transport ale viitorului”, a declarat Steven Armstrong, vicepreședinte al Grupului și președinte al birourilor Ford Motor Company din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, la deschiderea London Tech Week.

În același timp, ne vom plasa ideal pentru a continua împreună cu partenerii noștri construcția proiectelor deja existente și vom avea acces la talentele londoneze de clasă mondială din domeniul digital. Acești doi vectori vor fi cheia ambiției noastre de a deveni liderul mondial în soluții alternative de transport”.

Noul birou Ford este localizat în Campusul Here East, construit în cadrul Parcului Olimpic Queen Elizabeth, va beneficia de serviciile a 40 de specialiști și va fi deschis în a doua jumătate a acestui an. Faptul că este localizat în Londra le va permite cercetătorilor Ford să se afle în imediata vecinătate a proiectelor moderne pe care Ford le derulează în Londra, așa cum sunt testele cu versiunea hibridă plug-in a lui Transit, care vor fi lansate în cursul acestui an. Rețeaua privată de străzi ale Parcului Olimpic ar putea fi utilizată în viitor în cadrul testelor.

Here East este un proiect unic și oferă spațiul și infrastructura necesare pentru zona antreprenorială, pentru business-urile de nivel mondial și pentru mediul academic, ai căror membri pot să se întâlnească și să colaboreze în căutarea inovației. Decizia Ford de a se alătura comunității noastre de specialiști în tehnologie, start-up-uri și inovatori, ca parte a strategiei de căutare a soluțiilor inteligente de transport urban, e un punct captivant al dezvoltării întregului campus”, spune Gavin Pool, CEO al Here East Londra.

Campusul găzduiește deja sediul Universității Loughborough, unul dintre cei mai vechi și mai importanți parteneri academici de cercetare pe care-I are Ford, dar și Advanced Propulsion Center (APC), centru cu care Ford a colaborat la studii de cercetare în domeniul propulsiei și în dezvoltarea proiectului Transit plug-in hybrid. Printre celelalte nume prezente în campusul Here East se numără Plexal Innovation Centre și UCL Robotics.

Noul birou deschis de Ford la Londra completează rețeaua gobală de centre de inovație care include Centrul de Cercetare și Inovație din Aachen, Germania, dar și Laboratoarele Ford Smart Mobility Greenfield din Palo Alto, California, Statele Unite ale Americii.

Related posts