E-mobility comercial: DKV Mobility își extinde soluțiile de încărcare full-service în Franța și Austria

DKV Mobility, platforma europeană de top de plăți și servicii B2B pentru domeniul rutier, își extinde oferta de încărcare full-service în Franța și Austria.

Deși au deja acces la aproximativ 344.000 de puncte de încărcare publice și semipublice din Europa prin cardul DKV +Charge și aplicația DKV Mobility, clienții DKV Mobility din Franța și Austria pot obține acum hardwareul de încărcare DKV Mobility pentru a implementa soluții de încărcare eficiente și sustenabile pentru șoferii mașinilor de companii, atât acasă, cât și la locul de muncă (@home/ @work).

„Suntem încântați că acum le putem oferi clienților din Franța și Austria soluții de încărcare pentru casele lor și la locurile de muncă,” spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Oferim deja acces la o rețea de încărcare publică și semipublică cu peste 344.000 de puncte de încărcare de-a lungul Europei, iar acum ne extindem pentru a include oferta noastră @home/@work, ce ne permite sa răspundem mai bine nevoilor zilnice și de aprovizionare ale clienților noștri din Franța și Austria.”

Pentru extinderea serviciului @home/@work în Franța și Austria, DKV Mobility lucrează alături de KEBA Group AG, cu sediul în Linz, Austria, pentru partea de hardware. Platforma IT a subsidiarului DKV Mobility, GreenFlux, pune baza expansiunii internaționale. Din aprilie 2022, această platformă este folosită pentru administrarea a aproximativ 344.000 de puncte de încărcare publice și semipublice de-a lungul Europei.

Related posts