Combustibili alternativi: DKV Mobility extinde rețeaua de alimentare cu GNL în Polonia

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility și polonezii de la Citronex Group își extind parteneriatul incluzând acum și gazul natural lichefiat. Clienții DKV Mobility vor avea de acum acces la prima stație de GNL a Citronex, recent deschisă. Cu această extensie de rețea, DKV Mobility oferă GNL în 10 țări din Europa. Rețeaua de alimentare cu GNL a DKV Mobility are peste 230 de stații în întreaga Europă, menținând cea mai mare rețea de acceptare a GNL independentă din industrie.

Stația de GNL Citronex din Zgorzelec este situată de-a lungul autostrăzii poloneze A4, aproape de granița germană și de autostrada populară A4. „GNL-ul poate permite transportatorilor să-și reducă emisiile de CO2 cu până la 20%, ceea ce îl face o alternativă atractivă la combustibilii convenționali”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Cu acest parteneriat, am deschis calea către GNL pentru transportatorii care conduc și în Polonia”.

Pentru a satisface cererea tot mai mare de combustibili alternativi, DKV Mobility conectează aproximativ 5.000 de stații de alimentare pe an la rețeaua sa, cu un accent puternic pe stațiile de alimentare multi-soluții care oferă și combustibili alternativi precum GNL, GNC, GPL sau hidrogen. În februarie 2021, DKV și-a început misiunea ecologică, anunțând că va deveni o companie pozitivă din punct de vedere climatic până în 2023 și își va sprijini partenerii contractuali în reducerea intensității carbonului provenit de la flote cu 30% până în 2030.

Related posts