Tesla a deschis comenzile pentru camionul Semi

Tesla preia acum comenzi pentru semi-camionul său la cinci ani după ce a fost lansat. În 2017, pionierul EV, condus de miliardarul Elon Musk, a dezvăluit vehiculul menit să schimbe industria de transporturi și cea de construcție de camioane.


Cu o autonomie de până la 800 de kilometri (sau 500 de mile) și o gamă largă de tehnologii pentru a ușura viața șoferilor, Tesla Semi a fost o adevărată atracție la acea vreme.
Tesla Semi nu există încă, dar compania a deschis oficial zona de comenzi pe site-ul său. La o accesare pe siteul tesla.com, descoperim că este necesar un depozit în avans de 5.000 USD prin card de credit, iar în următoarele 10 zile sunt așteptate încă 15.000 USD prin transfer bancar pentru a garanta comanda.
Din păcate, acest transfer este încă riscant, deoarece acest camion nu există încă fizic, în producția de serie și asta în ciuda faptului că mari companii precum FedEx și Walmart au comandat deja zeci de camioane pe care încă le așteaptă.
Termenii și condițiile rezervărilor subliniază că primii 5000 USD sunt rambursați dacă renunțați în termen de 10 zile.
Dar, dacă doriți să anulați comanda după ce ați plătit totalul 20.000 USD, nu veți primi nici un ban înapoi.
Prețul de bază estimat pentru un Semi cu o autonomie de 483 kilometri (300 mile) este de 150.000 USD, în timp ce pentru unul cu o autonomie de 805 kilometri (500 mile) este de așteptat să fie de 180.000 USD.

Related posts