Premio – 10 ani (P)

WINTER IS COMING! – Este o frază folosită frecvent în ultimul timp, dar este relevantă mai ales în această perioadă a anului. În timp ce încă ne bucurăm de vreme bună, este important să începem să ne pregătim și pentru iarnă. Iar unul dintre subiectele principale este schimbarea anvelopelor. Anvelopele de vară au performanțe mai slabe atunci când sunt folosite pe temperaturi scăzute și pe drumuri umede sau cu zăpadă și nu oferă aceeași siguranță.

Prin urmare, când ești la volan, atunci când duci copilul la grădiniță, mergi la cumpărături sau la serviciu, ar trebui să fii echipat corespunzător cu anvelopele potrivite. Nu trebuie să așteptați prima ninsoare pentru a vă schimba pneurile, este prea târziu și riscați să așteptați mai mult la coadă la atelierele de service auto. Calitatea drumurilor pe care călătorim de obicei, topografia, tipul de anvelope, tipul de mașină și experiența șoferului sunt factori suplimentari pe care trebuie să-i luăm în considerare atunci când schimbăm anvelopele. Dar înainte de a le schimba, ar trebui să verificați starea produselor pe care doriți să le folosiți. Specialiștii vă recomandă să cereți ajutorul atelierelor profesionale de service auto, cum ar fi rețeaua Premio, care are peste 35 de locații. Angajații vor verifica calitatea anvelopelor dumneavoastră. – dacă sunt deteriorate, fisurate sau pur și simplu prea vechi pentru a fi folosite. Ajutorul unui specialist vă poate fi de folos și la cumpărarea unui set nou de pneuri.

Cum să alegi anvelopele potrivite

Atunci când alegem calitatea anvelopelor, nu ar trebui să facem economie, deoarece este vorba despre siguranța noastră și a familiei. Când cumpărați anvelope, ar trebui să luați în considerare, în special, potrivirea lor în funcție de tipul vehiculului și de obiceiurile voastre la volan – acești factori care au o influență importantă asupra uzurii anvelopelor. Dacă nu sunteți sigur ce anvelope să alegeți, care dintre ele ar fi potrivite pentru zona urbană și care pentru călătoriile lungi, puteți întreba un expert Premio. Etichetele cerute de legislația Uniunii Europene ne pot ajuta, de asemenea, să alegem anvelopele. Acestea conțin informații despre parametrii de siguranță și caracteristicile de mediu ale fiecărei anvelope. Aceste etichete ne ajută să comparăm tracțiunea anvelopelor pe o suprafață umedă, consumul de combustibil și zgomotul. De exemplu, dacă conduci frecvent și mergi în călătorii lungi, ar trebui să alegi o anvelopă din cea mai mare clasă de eficiență a combustibilului. Eficiența combustibilului este definită între A (cea mai mare, culoarea verde) și G (cea mai mică, culoarea roșie). Diferența dintre A și G este dată de eficiența consumului de combustibil, de până la 7,5%. De asemenea, călătoriile mai lungi presupun și viteze mai mari și atunci rezultă o distanță mai mare de frânare și o uzură mai rapidă a anvelopelor. După cum se poate observa, felul în care conducem este influențat de mulți factori, de aceea este recomandat să apelăm la un service profesional pentru a ne asigura că folosim anvelopele potrivite, în condițiile potrivite.

 

GY_kv_winter_2019_vol2.jpg

Alte beneficii

 

Având în vedere numărul tot mai mare de cerințe ale clienților, service-urile auto oferă ateliere practice care încearcă să vină în ajutorul lor. Atelierele din cadrul Premio oferă posibilitatea de a programa schimbarea anvelopelor (chiar și online), dar și de a face alte tipuri de verificări și servicii de siguranță pentru mașina voastră. În plus, șoferii care nu vor să aștepte, își pot lăsa anvelopele și jantele la service. După înlocuirea orificiilor de ventilare și echilibrare, roțile pot aștepta să fie schimbate la momentul potrivit, iar conducătorii auto se pot concentra pe alte detalii pentru a completa setul de iarnă. Atunci când alegeți un atelier pentru schimbarea anvelopelor, merită să verificați ce servicii puteți obține acolo. De exemplu, atelierele Premio oferă servicii adiționale rapide. Prin urmare, la o schimbare a anvelopelor, se pot face reparații rapide, cum ar fi geometria roților, schimbarea plăcuței de frână, schimbul de ulei, înlocuirea bateriei, etc. Tot atunci, tehnicianul va efectua așa-numitul „Premio Check” – o verificare gratuită a mașinii, în urma căreia clienții primesc o listă cu potențialele reparații necesare.

 

Premio

 

Premio dispune la ora actuală de 35 de puncte de service în toată România, având disponibile ateliere de înaltă calitate, unde anvelopele pot fi schimbate, dar oferă și servicii rapide precum verificarea și schimbarea sistemelor de evacuare, frânare sau schimb de ulei. Rețeaua Premio a fost parte din rețeaua gigantului american Goodyear încă de la înființare. De aceea, în punctele de service din România, se găsesc în principal anvelope de la brandurile Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava și Dębica, dar nu în mod exclusiv. Includem mai jos o hartă a României cu locațiile noastre și numele partenerilor.

Promoție

Anul acesta Premio oferă o oportunitate uimitoare. Să pleci la drum liniștit, fără griji pentru anvelope. Cu oferta de garanție extinsă pentru fiecare achiziție a unui set de anvelope de 16 inch sau mai mari, pentru toate mărcile (Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda), nu trebuie să vă mai faceți griji pentru deteriorarea anvelopei. Premio vă propune oferta Garanției Extinse pentru a vă schimba anvelopa deteriorată. Oferta este valabilă până la sfârșitul anului, iar garanția este disponibilă timp de un an după înregistrarea pe platforma online dedicată promoției.

Related posts