În weekend avem T-Festival

T-Festival, cel mai mare festival dedicat camioanelor, motocicletelor și muzicii tribute din Europa de Sud-Est, își deschide porțile vineri, 27 mai, la Romexpo, București, iar timp de 3 zile, între 27 si 29 mai 2016, publicul va putea admira peste 15 camioane tunate, peste 30 de motociclete customizate și asculta cele mai îndrãgite piese la nivel mondial ale artiștilor Adele, Coldplay, Kings of Leon, Pink, Green Day și Bon Jovi, cântate de renumite formații tribute.

Cea de-a patra ediție a T-Festival aduce la Romexpo multe surprize pentru pasionații de camioane, motociclete și muzicã bunã. Peste 15 camioane tunate s-au înscris deja la secțiunea “Cele mai frumoase camioane”, dintre care 8 Scania, 4 Volvo, 2 MAN, un DAF, un Kenworth și un Freightliner, iar douã dintre acestea vor fi pictate în temele filmelor Transformers și Iron Man. Publicul își va putea vota preferatul, iar câștigãtorul va primi un premiu surprizã.

Totodatã, profesioniștii din industria de transport rutier vor putea gãsi soluții de creșterea a afacerilor din partea expozanților din cadrul T-Festival, care vor aduce ultimele modele de camioane și semiremorci, autobuze, motociclete, piese și accesorii, echipamente și utilaje, precum și oferte de finanțare prin leasing și asigurãri. În plus, fiecare brand de camioane va avea o zonã dedicatã pentru concursul de îndemânare pentru public, organizatã și supravegheatã de cãtre IFPTR.

La secțiunea “Cele mai frumoase motociclete” publicul va putea admira peste 30 de motociclete customizate, din categoriile bobber, chopper, trike sau power cruiser. De asemenea, Chopper Academy reprezintã imaginea moto a T-Festival, fiind de altfel coordonatorii paradei de camioane și motociclete.

Atât camioanele, cât și motocicletele care vin la T-Festival vor lua parte sâmbãtã, pe 28 mai, la cea mai mare Paradã de Camioane și Motociclete din România pe traseul Romexpo – Piața Victoriei – Piața Unirii – Piața Universitãții – Piața Victoriei – Romexpo.

Ziua de vineri, 27 mai, este dedicatã celor mai importante teme din industria de transport, precum noile pachete legislative UE rutier și mobilitate, legislația socialã UE/naționalã aplicabilã transporturilor rutiere internaționale sau criza șoferilor profesioniști în UE. Aceste subiecte plus multe altele vor fi discutate începând cu ora 13:30 în cadrul Conferinței Internaționale IRU-UNTRR privind “Competiția Loialã în Transporturile Rutiere Tendințe Globale & Provocãri UE într-o lume în continuã mișcare”, care va avea loc la hotel Pullman. De la ora 09:00, tot pe 27 mai, la hotel Pullman, va avea loc seminarul Utilizarea eficientã a autorizațiilor de transport rutier internațional de marfã, iar de la ora 11:00, UNTRR împreunã cu IRU și grupul german PTV vor lansa UNTRRplanner, cel mai mare planificator de rute din Europa.

Pe zona de muzicã, pe 27 și 28 mai vor urca pe scena festivalului trupele Bad Medicine, Daylight, Skyfall, Drink Day, Pink Deluxe și Kings of Rodeo care vor interpreta cele mai îndrãgite melodii ale unor artiști de talie mondialã: Bon Jovi, Coldplay, Adele, Green Day și King of Leon. „Tribute band” înseamnã o formație care interpreteazã melodiile unei trupe celebre cât mai aproape de versiunea originalã.

T-Festival va dedica ziua de 29 mai copiilor, având în vedere cã peste câteva zile va veni ziua lor, 1 iunie. Am pregãtit spectacole de dans și gimnasticã oferite de Școala Copiilor, concerte ale trupele Fabrik și Rockschool, dar și concursuri de cunoștințe privind circulația rutierã, îndemânare karturi și trotinete.

Related posts