Free Now a înregistrat peste 1 milion de clienţi în România în 2020

Free Now, lider european de servicii multimodale de mobilitate, a anunţat luni că, în 2020, a înregistrat peste 1 milion de clienţi în România şi 8 milioane de curse, iar cursele generate de companie în toate ţările în care operează au echivalat ca distanţă cu ocolul Pământului de 6.000 de ori.

”Free Now, lider european de servicii multimodale de mobilitate, anunţă atingerea unor cifre record în 2020. Cursele generate de companie în toate ţările în care operează au echivalat ca distanţă cu ocolul Pământului de 6.000 de ori. 15 noi metropole europene au fost integrate în platformă şi beneficiază acum de o soluţie integrată şi modernă de transport”, a anunţat compania.

În România, peste 1 milion de pasageri au călătorit cu Free Now. Aplicaţia este singura care integrează serviciile de taxi şi ridesharing, oferind clienţilor opţiuni de transport în cele mai mari 9 oraşe.

”Aplicaţia s-a dezvoltat şi extins continuu în primul an de prezenţă locală, în ciuda efectelor pandemiei de Covid-19 asupra pieţei de transport. Lansat iniţial în Bucureşti la finalul anului 2019, serviciul Free Now este astăzi disponibil şi în alte opt oraşe din ţară – Cluj, Braşov, Iaşi, Constanţa, Sibiu, Oradea, Timişoara şi Târgu Mureş”, mai informează compania.

La nivel european, compania este unul dintre liderii pieţei de servicii de mobilitate. În total, cursele companiei au parcurs o distanţă de 231 de milioane de kilometri pe continent, echivalentul unui zbor tur-retur către Marte sau al înconjurului Pământului de 6.000 de ori. La ore de vârf, Free Now a înregistrat în medie peste 700.000 de cereri zilnic.

”Ne bucură că am extins oferta de mobilitate în 2020 integrând în platformă servicii de taxi, ridesharing şi micro mobilitate în majoritatea ţărilor în care activăm”, a declarat Marc Berg, CEO Free Now.

În aceasta toamnă, compania şi-a extins serviciile prin lansarea flotei Confort, România fiind singura ţară din cadrul grupului care oferă în prezent acest serviciu prin care pasagerii pot comanda maşini premium direct din aplicaţie. Opţiunea este afişată alături de Ride şi Taxi după selectarea destinaţiei de călătorie.

De asemenea, în România a fost lansat la începutul anului 2020 şi serviciul Free Now Business. Peste jumătate de milion de angajaţi din peste 300 de companii care au cont de business au beneficiat de curse plătite de angajator pentru a se deplasa între casă şi birou.

De asemena, românii au donat peste 3.000 de curse gratuite cu Free Now pentru medici şi personal auxiliar din Bucureşti şi Cluj-Napoca, iar pentru desfăşurarea în siguranţă a curselor, compania a echipat 500 de maşini ale şoferilor voluntari cu panouri care despart scaunele din faţă de bancheta din spate.

Aplicaţia este prezentă în 15 ţări şi 150 de oraşe la nivel global. În luna septembrie, compania a migrat pe platforma Free Now business-ul său din Franţa, care opera anterior sub brandul Kapten. De asemenea, compania şi-a extins oferta în România prin lansarea serviciilor în noi oraşe, în Austria prin lansarea în Linz şi este disponibilă acum la nivel naţional în Portugalia.

Related posts