DKV Box Europe – în fază pilot în Italia

DKV Euro Service a demarat faza pilot pentru implementarea soluției DKV BOX EUROPE în Italia. Operatorii de autostrăzi din Italia au aprobat deja în avans acest pas. Faza pilot pentru DKV BOX ITALIA pentru transportatorii ce operau pe plan intern a început deja în toamna anului 2020.

DKV a oferit în acest timp produse de taxe prin intermediul companiei operaționale în Italia de peste 30 de ani. Prin intermediul DKV BOX EUROPE și DKV BOX ITALIA, furnizorul de servicii de mobilitate își va extinde în viitor gama de produse pentru clienții săi cu două dispozitive de bord pentru ca vehiculele de peste 3.5t să poată achita taxele de drum din Italia fără numerar.

„Lansarea fazei pilot DKV BOX EUROPE este un pas foarte important pentru noi. Italia are una dintre cele ai importante rețele de autostrăzi din Europa”, spune Jerome Lejeune, Managing Director Toll la DKV Euro Service. „În prezent, transportatorii pot folosi DKV BOX EUROPE pentru a achita taxe fără numerar în Germania, Belgia, Austria, Franța, Spania, Portugalia, Bulgaria, precum și la trecătoarea Warnow, tunelul Herren și Liefkenshoektunnel. Odată cu lansarea în Italia vom acoperi curând 11 sisteme de taxare* cu un singur dispozitiv. Prin integrarea Ungariei și a Elvenției intenționăm să le oferim clienților 13 sisteme de taxe* în total, până la mijlocul anului. Vrem să mulțumim Asociației Operatorilor de Autostrăzi din Italia, AISCAT. Suntem încrezători că vom avea o colaborare de succes.”

Related posts