DKV CARD poate fi folosit pentru plata e-TOLL în Polonia

Începând cu 1 octombrie 2021, sistemul e-TOLL, o soluție de taxe de drum bazată pe localizarea prin satelit, a înlocuit viaTOLL în Polonia. Pentru a li se ușura tranziția, clienții DKV Mobility au posibilitatea să își folosească cardul DKV pentru plata e-TOLL.

Cardul DKV poate fi folosit atât pe portalul e-TOLL/în aplicația e-TOLL APP, cât și la stațiile de vânzare. Clienții trebuie doar să se înregistreze în sistemul e-TOLL și să își conecteze cardul DKV. Clienții pot avea ulterior de ales între o variantă prepay pentru a-și securiza o anumită sumă sau o soluție postpay.

 

„Prioritatea DKV Mobility este să ne asigurăm că clienții noștri sunt pregătiți pentru noul sistem de taxare din Polonia – evitând orice formă de întrerupere a operațiunilor lor. În plus față de DKV CARD, DKV BOX EUROPE este o altă metodă de decontare, iar clienții noștri care dețin dispozitivul îl pot folosi deja pentru e-TOLL. Acum, toți clienții noștri pot deconta în mod convenabil e-TOLL prin ambele metode”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility.

Related posts