DKV Box Europe este acum disponibil și în Slovacia

Clienții DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, pot deconta acum taxele de drum din Slovacia pentru toate vehiculele cu o greutate mai mare de 3,5 tone, cu ajutorul DKV Box Europe. Până recent, decontarea taxei de drum din Slovacia era posibilă doar prin intermediul unei soluții individuale de la operatorul de taxare slovac.

DKV Box Europe este ușor de instalat, configurat și actualizat prin intermediul unei interfețe de rețea mobilă. În plus, clienții care au deja DKV Box Europe pot adăuga și activa funcția de decontare a taxei de drum pentru Slovacia online, fără a fi nevoie să schimbe aparatul de bord.

Sistemul de taxare slovac și DKV Box Europe sunt conforme cu Serviciul European de Taxare Electronică (EETS), care are scopul de a oferi utilizatorilor acces la drumurile cu taxă din Europa printr-un singur contract și un singur dispozitiv de la un furnizor EETS.

„Mulți dintre clienții noștri din sectorul logisticii auto traversează Slovacia și folosesc țara ca pe un hub logistic central, cu conexiuni directe de transport către țările învecinate și către Europa de Sud-Est. Prin utilizarea DKV Box Europe pentru decontarea taxelor de drum, ei își pot reduce semnificativ costurile administrative și pot lucra mai eficient. Acest lucru se datorează faptului că taxa de drum este achitată prin intermediul unui singur dispozitiv, al unui singur contract și al unei singure facturi – ușor și automat”, a declarat Jérôme Lejeune, Managing Director Toll / Refund Services în cadrul DKV Mobility.

DKV Box Europe acoperă astfel un total de 16 zone de taxare din 14 țări europene, printre care Austria, Belgia, Bulgaria, Franța, Germania, Ungaria, Italia, Spania, Polonia, Portugalia, Slovacia și Elveția. Unitatea de bord acoperă, de asemenea, următoarele poduri și tuneluri: Tunelul Warnow și Tunelul Herren din Germania, Liefkenshoektunnel din Belgia, Podul Storebælt din Danemarca și Podul Øresund din Suedia.

Related posts