Cefin Trucks prezintă soluții complete de finanțare marca AIC Financial Services

Piața de camioane grele a fost aproape singura ramură a economiei care a crescut în 2021. Cum această piață stimulează și alte sectoare ale economiei din România, Cefin Trucks vine în întâmpinarea clienților care doresc să achiziționeze camioane cu mai multe soluții de finanțare cu un brand nou de servicii financiare denumit AIC Financial Services.


Soluțiile de finanțare sunt personalizate in functie de nevoile fiecarui client, oferind pe langa flexibilitate și predictibilitatea atât de importantă în domeniul afacerilor.
Cefin Trucks beneficiază de parteneriate la nivel național cu toate companiile de leasing, iar gama de servicii financiare oferite asigură soluții variate, perfect adaptate pieței din România.
AIC Financial Services oferă serivicii financiare pentru:
⦁ Vânzări cu plata în rate pentru vehicule rulate
⦁ Intermediere pentru finanțările în leasing – pentru vehicule noi și rulate
⦁ Închiriere cu servicii incluse – pentru vehicule specializate.
Compania colaborează cu toate companiile de leasing, având până acum peste 80 de unități intermediate. Sunt peste 40 de vehicule specializate închiriate prin serviciile AIC, iar pentru 2024 s-a propus digitalizarea completă a procesului de primire și aprobare de dosare ale clienților.
Printre avantajele AIC Financial Services se numără soluționarea rapidă a dosarelor și o echipă de specialiști mereu la dispoziția clienilor.
Clienții pot finanța prin intermediul acestor soluții de la vehicule comerciale ușoare și până la camioane cu aplicații municipale.

Dezvoltarea Serviciilor Financiare
„Un plan ambițios bazat pe servicii care aduc valoare adaugată clienților noștri și o digitalizare complexă a tuturor proceselor companiei, va permite ca cifra de afaceri Cefin Trucks să crească, de la 80 de milioane de euro, la 140 de milioane de euro, până în 2024. În același timp, vom investi între 6 si 8 milioane de euro în finanțarea creșterii organice a operațiunilor existente, precum și pentru achiziția altor business-uri în sinergie cu compania noastră. O gamă extinsă de produse, lansarea și dezvoltarea Serviciilor Financiare, extinderea rețelei proprii de service și digitalizarea tuturor proceselor companiei, vor constitui baza acestei creșteri.”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Cefin mizează pe serviciile financiare și digitalizare
„Piața de automotive se mișcă, iar importanța vânzărilor de mașini scade, în timp ce crește importanța serviciilor cu valoare adăugată pe care atât clienții, cât și partenerii, le cer. Pentru perioada următoare, Cefin mizează pe serviciile financiare și digitalizare ca fiind diferențiatorii importanți pe care să îi implementeze si care să ne ducă la următorul nivel de dezvoltare.”, a declarat Robert Maftei, Chief Strategy Officer & Sales Finance Director.

Robert Maftei, Chief Strategy Officer, Cefin Trucks a continuat: “Industria se mișcă. Venim dintr-o zonă în care focus-ul a fost pus exclusiv pe vânzări și mergem spre o zonă de servicii cu valoare adăugată.
Cefin vede această abordare ca fiind cu efect imediat și pe termen mediu. Sunt diferențiatori pe care noi vrem să îi folosim: serviciile financiare ce pot aduce o valoare adăugată semnificativă pentru noi și pentru partenerii noștri. La fel cum digitalizarea și tot ceea ce înseamnă un proces de automatizare și de creare a unei experiențe mai plăcute de consum, aceste lucruri vor face diferența și ne vor ajuta să atingem țintele noastre extrem de ambițioase pe termen mediu.
Există un schimb de paradigmă în industrie. Acum, aproximativ 85% din profitabilitate e făcută din vânzarea de vehicule, 10% din servicii post-vânzare și 5% din servicii financiare.
Acel 85% se va micșora la nu mai mult de o treime. Serviciile de post-vânzare vor crește, de la 10 la 15%.
Marea diferență se află în serviciile financiare. Până în 2024, peste 50% din veniturile noastre vor fi din servicii financiare. Ele reprezintă serviciile care ne ajută să accelerăm vânzările. Marea provocare este cum trecem de la paradigma actuală la cea de viitor. E o schimbare majoră!”

Related posts