Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat schițele cu noul Amarok

Noul VW Amarok va fi lansat pe piața globală în 2022 cu un întreg set de caracteristici și dotări noi. Acestea includ numeroase sisteme de asistență pentru șofer, care sunt noutăți în segmentul pickup-urilor și vor face conducerea zilnică mult mai confortabilă pentru viitorii clienți acestui produs Amarok.

Funcțiile îi vor oferi noului „lup” și mai bune capacități off-road decât generațiile anterioare datorită gărzii la sol și unghiului de degajare mai mari.
La fel de puternic ca întotdeauna: noul pick-up de la Volkswagen Vehicule Comerciale din Hanovra se mândrește din nou cu un motor V6-TDI. Acest lucru va câștiga noi grupuri țintă pentru pick-up premium. Tot exteriorul noul Amarok sportiv este acum și mai bine definit și promite multe în ceea ce privește puterea și cuplul de remorcare. Și caracterul premium al interiorului a fost îmbunătățit. Acesta oferă posibilități de conectivitate multiple.
Exteriorul noului Amarok a crescut în lungime cu zece centimetri, până la 5,35 metri și caroseria sa va fi, de asemenea, mai lată decât la versiunea actuală. Aceasta este manifestat, de exemplu, în mai mult spațiu pentru picioare în al doilea rând, în zona banchetei.
VW Amarok se află în producție încă din 2010. Noutatea principală adusă de această nouă generație este că este dezvoltată în comun cu Ford Ranger.

Related posts