Un Unimog transformat în bucătărie mobilă

Finlandezii au o reputație de a fi niște oameni cu idei neconveționale. Locuitorii nordului Europei au tot felul de idei năstrușnice, precum campionate de saună sau de cules de zmeură. Dar nimic nu întrece ideea de a avea o bucătărie offroad.

În această parte a Europei, Sami Repo a construit un food-truck care să se potrivească perfect drumurilor din pădurile finlandeze. El a fost atras de calitățile offroad ale unui Unimog U 318 care a fost atât de ușor de carosat încât l-a transformat în bucătărie proprie. Astfel, camionul a devenit o piesă unicat cu tușe personale ale deținătorului.
Finlandezul a visat demult să dețină un Unimog, astfel că atunci când și l-a permis nu a mai stat pe gânduri. Atracția principală a mașinii este un grătar special de 400 kg adus din Spania. Pe lângă acesta au fost adăugate chiuvetă, spații de lucru, boiler și toate ustensilele necesare într-o bucătărie. Camionul a fost personalizat în stilul finlandez și are tablouri cu balene.
O parte a vehicului este tapetată cu lemn. Repo a fost un fotograf specializat în mâncare. Și-a petrecut mulți ani în Helsinki, acum are o fermă în Simpele (Karelia, Estul Finlandei).
Vă dorim ca la o călătorie în Finlanda, să îl întâlniți pe Repo, sigur face un grătar pe cinste!

Related posts