Un nou brand de autovehicule utilitare electrice intră pe piața din România

Grupul maghiar AutoWallis a convenit asupra distribuției exclusive a vehiculelor comerciale electrice marca Farizon, produse de grupul chinez Geely Auto, în opt țări din Europa Centrală și de Est.

Pe lângă Ungaria, cele opt țări regionale includ Austria, Republica Cehă, Croația, Polonia, România, Slovacia și Slovenia.

Lansat în 2016, Farizon este primul brand de vehicule comerciale din China cu o gamă completă de produse bazată pe noi surse de energie, vehicule comerciale grele și ușoare, autobuze și este, de asemenea, asociată cu dezvoltarea primului camion greu M100 din lume alimentat cu metanol.

Brandul a intrat și pe piețele internaționale, fiind prezent în America de Sud, Orientul Mijlociu și Asia de Sud-Est, iar în 2024 și-a început expansiunea europeană.

Gábor Ormosy, CEO al grupului AutoWallis, a explicat: AutoWallis a fost unul dintre primii care au intrat într-un parteneriat cu mărci chineze precum BYD și MG. Compania investighează în mod constant oportunități suplimentare de dezvoltare a afacerilor pentru a crește și mai mult acoperirea națională a grupului și pentru a-și extinde oferta de mărci.

Related posts