T High Renault Sport Racing – serie limitată pentru pasionați

Renault Trucks și Renault Sport Racing și-au unit puterile pentru a crea modelul T High Renault Sport Racing. Această serie specială, vopsită în culoarea galben Sirius – nuanță făcută celebră de echipa de F1 Renault Sport Racing – este una limitată, iar 99 de vehicule vor fi produse.

Aceasta este o ediție specială a vârfului de gamă Renault Trucks. Acest vehicul este produs la uzina Bourg-en-Bresse. Camioanele T High Renault Sport Racing au un look elegant și, în același timp, sportiv, mai ales datorită detaliilor grafice care sunt împrumutate de la modelele Renault Sport.

Diferite materiale și nuanțe de negru contrastează cu legendarul galben: oglinzile au primit un negru lucios, la fel și sigla sau grila radiatorului. Pentru a evidenția designul sport al vehiculului, pe părțile laterale ale cabinei, este prezent modelul steagului de finish, dar cu galben și negru.
În interior găsim variații în aceleași nuanțe: scaunele Recaro și volanul sunt îmbrăcate în piele neagră cu cusături galbene, în timp ce bordul panoramic are finisaje de carbon, dar și evidențieri galbene. Tot galbene sunt și centurile de siguranță.
Performanta ediție specială are podeaua plată, dar și un motor de 13 litri care produce 520 CP, dar și o cutie automată Optidriver.

Related posts