T-Festival revine la sfârșitul lunii mai

Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), în parteneriat cu Uniunea Internaționalã a Transporturilor Rutiere (IRU), anunțã lansarea celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional al Transportatorilor –T-Festival. T-Festival revine la sfârșitul lunii mai 2016 cu și mai multe surprize pentru pasionații de camioane, motociclete și muzicã.

De anul acesta, T-Festival înseamnã și cel mai mare eveniment de muzicã cu trupe tribute organizat în România. Festivalul va avea loc, în perioada 27-29 mai, la complexul expozițional Romexpo din București. Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producãtori de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii.
În același timp, T-Festival reprezintã o oportunitate pentru noi colaborãri și oportunitãți de afaceri între transportatori și clienții acestora, producãtorii de camioane, precum și furnizorii de produse și servicii care se adreseazã industriei transporturilor, într-o atmosferã relaxantã.

“Ne-am propus ca an de an, sã devenim un nume de referințã în industria transporturilor și mai ales sã aducem în atenția tuturor T-Festival – un festival unic în România. Credem cu tãrie cã întreaga industrie meritã un asemenea eveniment și cã doar împreunã putem sa ne dezvoltãm și sã venim aproape de tot ceea ce înseamnã atât public larg cât și marea comunitate a transportatorilor. Așadar, continuãm succesul ediției de anul trecut a Conferintei Internaționale pe care o vom organiza în data de 27 mai 2016 cu tema “Tendințe globale și provocãri europene într-o lume în continuã mișcare”, la care vor fi prezenþi speakeri și participanți de nivel înalt din Parlamentul European, Comisia Europeanã, IRU, Comisia Eurasiei, asociațiile transportatorilor. Pentru publicul larg, aducem o serie de concerte tribute, cele mai frumoase camioane și motociclete, dar și ultimele noutãți ale producãtorilor de camioane care pot fi admirate în festival “, a declarat Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.
În cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regãsi alte tipuri de vehicule, precum automobile speciale sau prototipuri de la universitãți; MOTO – cu zona Chopper Academy – parteneri și reprezentanții moto ai festivalului; FUN – unde participanții se vor putea delecta cu diverse activitãți sportive, KIDS și food court.
Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape e publicul bucureștean, va fi parada camioanelor și motocicletelor între Romexpo și Piața Unirii și retur organizatã în data de 28 mai, ora 12.00.

Related posts