Renault a livrat o flotă de 122 de ambulanțe tip A2 către IGSU

122 de vehicule Renault Master Furgon prevăzute cu dotările specifice şi echipamentele medicale şi tehnice necesare au fost transformate în ambulanţe tip A2 – Unitate mobilă de transport pentru mai mulți pacienți – pentru a fi utilizate de către Serviciile Publice de Ambulanță Județene din întreaga țară.

Cele 122 de vehicule Renault Master Furgon au fost transformate de către compania GIFA COLET în Franţa şi echipate de Avant Maris Medical SRL, conform solicitărilor tehnice din caietul de sarcini primit de la autoritatea contractantă (Inspectoratul General pentru Situații de Urgență).

Vehiculele Master Furgon Tracţiune L3H2 Blue dCI 145CP beneficiază de dotările standard ale modelului şi de dotări opţionale necesare ambulanţelor tip A2, precum: uşi cu geam, aer condiţionat, echipamente de semnalizare şi comunicaţie specifice ambulanţelor. Vehiculele au 2 locuri în cabina faţă (şofer + pasager), iar suplimentar au fost montate 4+1 locuri în compartimentul medical, dispuse astfel: 1 loc însoţitor la capul tărgii, cu spatele la direcţia de mers; 3 locuri pacient în lateralul tărgii, partea dreaptă a compartimentului medical cu faţa în direcţia de mers, 1 loc pacient pe targă.

De asemenea, vehiculele au fost transformate la interior şi dotate cu dulapuri, echipamente şi dispozitivele medicale, precum trusă de urgență de bază care include oxigen și defibrilator semiautomat.

Cele 122 de ambulanţe tip A2 sunt destinate Serviciilor Publice de Ambulanță Județene şi fac parte din Programul Operațional Regional 2014-2020 – Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențe medicale.

Related posts