Premiu în Germania pentru DKV

DKV Mobility a fost desemnat unul dintre furnizorii de servicii cu cea mai mare orientare spre client din Germania. Furnizorul de servicii de mobilitate se menține pe locul 4 în competiția intersectorială „TOP SERVICE DEUTSCHLAND 2021”.

Au fost anunțați câștigătorii concursului „TOP SERVICE DEUTSCHLAND 2021”. Unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa, DKV Mobility, își păstrează locul al patrulea obținut și anul precedent – dintre cele 100 de companii B2B din întreaga industrie din Germania care au intrat în competiție. Un juriu independent format din experți din mediul de afaceri și academic a acordat DKV Mobility o notă ridicată pentru serviciul său remarcabil orientat către clienți și calitatea înaltă a serviciilor. „Top Service Germany” este organizat de ServiceRating în cooperare cu Handelsblatt.

Una dintre numeroasele modalități de a evalua nivelul de servicii pentru clienți al companiilor participante este printr-un sondaj efectuat pe clienți selectați aleatoriu. Pentru a menține acest nivel ridicat, DKV Mobility se asigură că fiecare client beneficiază de servicii de asistență dedicată și continuă să-și implice clienții în dezvoltarea de noi produse.

Related posts