Opel Mokka Electric ca mașină de serviciu

Opel Mokka Electric a fost transformat într-un vehicul de serviciu cu două locuri de către specialiștii în conversie de la Bott GmbH & Co. KG. Sistemul inteligent de rafturi permite transportarea în siguranță a aproape orice, chiar și a cadourilor de Paște. 

Camionetele și camioanele nu sunt singurele vehicule care necesită o încărcare sigură și securizată a mărfurilor. Atunci când sunt transportate mărfuri voluminoase, multe unelte și piese de schimb, același lucru este valabil și pentru vehiculele de pasageri care sunt utilizate de tehnicienii de service și de comercianți. Tradițional, aceste vehicule sunt în general break-uri, dar profesioniștii care doresc o alternativă neconvențională care să iasă cu adevărat în evidență ar trebui să se uite cu atenție la Opel Mokka Electric transformat într-un vehicul de serviciu cu două locuri de către specialiștii în conversie de la Bott GmbH & Co. KG. Pe lângă aspectul elegant, Mokka Electric, fără emisii locale, poate aborda chiar și sarcini „extraordinare“! Iepurașul de Paște nu mai trebuie să se îngrijoreze că ouăle și cadourile fragile pentru sărbători cad din coșul său. În schimb, obiectele mici și mari pot fi depozitate convenabil și sigur în Mokka Electric special echipat.

Sistemul de rafturi bott vario3 instalat în Mokka Electric, un vehicul distractiv de condus, impresionează prin designul inteligent care permite profesioniștilor din diverse domenii să lucreze cu eficiență maximă. Montate pe un cadru de siguranță care este fixat perfect pe caroseria vehiculului, modulele și sertarele de la bott sunt foarte ușoare și totodată rezistente. Datorită combinației optime de componente, profesioniștii obțin un sistem de rafturi care se potrivește perfect în vehicul.

În funcție de necesitățile utilizatorului, spațiul de depozitare disponibil este organizat perfect. Sistemul de rafturi este aranjat inteligent, iar greutatea este distribuită uniform, cu scaunele spate rabatate ale modelului Mokka Electric premiat cu „Volanul de aur 2021“ . Dacă este nevoie de un spațiu suplimentar în portbagaj pentru obiecte mici, cutia mobilă separată bott vario3 Mobile Box poate fi demontată individual.

Bott a confirmat siguranța diferitelor configurații ale sistemului lor de rafturi la testele de impact ale vehiculelor încărcate, conform cu standardul ECE R44. Nimic nu cade din module, iar sertarele rămân închise.

Aspect atrăgător, performanțe impresionante și tehnologii avansate
Opel Mokka Electric nu impresionează numai prin designul său îndrăzneț și simplu, ci și prin performanțe și tehnologii de ultimă generație, cum ar fi luminile adaptive Intelli-Lux LED® matrix. Motorul electric cu o putere de 100 kW/136 CP și cuplu maxim de 260 Nm, oferă o propulsie puternică și o rulare silențioasă. Viteza maximă limitată electronic este de 150 km/h. Datorită bateriei de 50 kWh, este posibilă parcurgerea a până la 338 kilometri fără încărcare, conform WLTP .

Deoarece bateria poate fi reîncărcată până la 80% numai în 30 de minute la o stație de încărcare de 100 kW DC, Opel Mokka Electric poate continua rapid activitatea ca mașină de serviciu. Înapoi pe șosea, un sistem de frânare regenerativă de ultimă generație face ca Mokka Electric să fie și mai eficient, permițând recuperarea energiei la decelerare sau frânare.

Related posts