Numărul vehiculelor din programul Goodyear FleetOnlineSolutions în creștere cu 75%

Numărul vehiculelor din programul Goodyear FleetOnlineSolutions atinge 350.000 de unități. Creșterea de 75% a numărului de vehicule în ultimii trei ani arată succesul acestui program.

Numărul vehiculelor comerciale coordonate prin utilizarea programului de management al anvelopelor pe bază de internet FleetOnlineSolutions (FOS) de la Goodyear se apropie de 350.000. Aceasta reprezintă o creștere de 75% în doar trei ani de zile și o nouă piatră de hotar atinsă de Goodyear. Această creștere remarcabilă este testamentul pentru valoarea pe care operatorii de flote europeni o dau programului FOS, program care îi ajută să reducă Costul Total de Deținere grație volumului mai redus de lucru cu hârțogăria și a birocrației, în sprijinul căruia vin și produsele premium de la Goodyear și rețeaua pan-europeană de furnizori de service Truck Force.
“Creșterea în popularitate a programului FleetOnlineSolutions continuă în rândul operatorilor de flote europeni, din ce în ce mai mulți descoperind importanța și valoarea acestui program comprehensiv. Anvelopele noastre premium de camion reduc costurile grație eficienței lor în materie de consum și a duratei lungi de viață, iar programul FleetOnlineSolutions împreună cu rețeaua de service pan-europeană TruckForce asigură servicii rapide, de calitate și eficiente din punct de vedere al costurilor,” a spus Waldek Jarosz, Director Fleet Solutions Truck la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa. “Serviciile și soluțiile noastre FleetFirst, din care programul FleetOnlineSolutions face parte, furnizează un pachet complet de servicii pentru operatorii de vehicule comerciale, nu doar ajutându-i să economisească bani, ci dându-le totodată starea de spirit necesară și beneficiile unui nivel mai scăzut al birocrației din care rezultă un Cost Total de Deținere mai scăzut și un nivel mai mare al profitabilității.”
Avantajele pentru operatorii de flote pe care FOS le oferă includ un nivel redus al birocrației, un sistem de facturare centralizat și un punct de contact central pentru toate chestiunile legate de anvelopele de camion și de operațiunele de facturare pentru serviciile asociate. Condițiile de preț și garanțiile de plată pentru schimbul de anvelope pot fi de asemenea incluse aici.
Eficacitatea programului FOS este pusă de asemenea în valoare de rapiditatea cu care operează cei din rețeaua TruckForce de la Goodyear în materie de asistență rutieră la marginea drumului. În 2015, timpul mediu necesar pentru a aduce un vehicul înapoi pe drum după repararea unei pene a fost sub 121 de minute1 – timp calculat din momentul în care s-a primit telefonul și până în momentul în care camionul a plecat de la locul intervenției. O contribuție suplimentară la acest service rapid îl au și aplicațiile mobile e-Job și FOS Mobile, care permit un schimb de informații și raportează situații direct de la locul intervenției de tehnician prin intermediul unui device hand-held.
Filosofia Goodyear este de a veni în sprijinul consumatorilor de flote cu produse premium, cu servicii dedicate și soluții inovative pentru a ajuta la creșterea profitabilității businessului lor. Anvelopele de camion Goodyear, în special gamele FUELMAX și KMAX, asigură operatorii că fiecare cost operațional este ținut la un nivel scăzut grație nivelului scăzut al rezistenței la rulare pe care aceste anvelope îl au și a kilometrajului ridicat pe care acestea îl oferă. Programul FOS oferă atât clienților cât și furnizorilor de sevicii acces la toate informațiile relevante despre flote. Aceasta înseamnă că un consumator poate urmări evoluția intervenției on-line și în timp real, cu reconfirmarea faptului că fiecare intervenție se derulează în limita specificațiilor agreate și a costurilor convenite, în condițiile unui nivel semnificativ scăzut al birocrației. Cei 2000 de furnizori de service TruckForce localizați strategic în 28 de țări europene pot accesa detalii privitoare la flotă și la vehicul online în limba locală ceea ce le permite să realizeze intervenția rapid și în condițiile exacte cerute de consumator.

Related posts