Goodyear Total Mobility – o soluție completă pentru flote

Truckandvan.ro a fost la Mireval, acolo unde Goodyear și-a anunțat transformarea din furnizor de anvelope în furnizor de anvelope și soluții. Goodyear vine acum cu o gamă de servicii complete pentru transportatori, denumită Goodyear Total Mobility.

Aceasta este o abordare personalizată destinată clienților și ține cont de cele mai noi trenduri din industrie și ale provocărilor pe care le întâlnește o flotă astăzi și în viitor.
Goodyear pune într-o singură ofertă gama sa de anvelope comerciale premuim pentru camioane, soluțiile de analiză a datelor și monitorizare și cele peste 2.000 de serviceuri din întreaga Europă.
Goodyear Total Mobility oferă mii de combinații posibile pentru a dezvolta soluții personalizate pentru fiecare client-flotă, incluzând anvelopele potrivite pentru aplicație, tehnologiile smart pentru a simplifica operațiunile de zi cu zi și o rețea extinsă de service care permite ca vehiculele să fie reparate oriunde și mențiune cât mai mult în operare
În costul total de deținere a unui camion de distanțe lungi, anvelopele reprezintă doar 3% din costul de achiziție. Pe de altă parte, anvelopele au un impact mai mare asupra costurilor de operare precum economia de combustibil, disponibilitatea, costurile de mentenanță a flotei și fidelizarea șoferilor.

Goodyear Total Mobility are următoarele componente:
– anvelope inovative premium pentru o eficiență mai mare în consumul de combustibil și timp de exploatare crescut
– un toolbox unic compus din tehnologii smart și un sistem de monitorizare al anvelopelor (G-Predict), dar și soluții de management ale anvelopelor pentru a scădea costul per kilometru
– o rețea de peste 2.000 serviceuri TruckForce care oferă asistență rutieră și asigură intervenții non-stop 24/7.
Mai multe detalii despre aceste soluții, dar și despre noile anvelope lansate de Goodyear, vă oferim, curând, într-un nou articol.

Related posts