Goodyear RM-4B+, noile anvelope de camion pentru basculante rigide

Goodyear introduce gama de anvelope RM-4B+ Off The Road (OTR) pentru basculante rigide care operează în regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). După performanța de succes din Statele Unite, noua gamă de produse OTR, care include și câteva dimensiuni noi, printre care și versiunea de 63 inch ce a fost prezentată recent la MINExpo din Las Vegas, este acum disponibilă și clienților din EMEA.

Gama cuprinde cinci dimensiuni pentru vehicule ce operează în condiții severe, inclusiv pe suprafețe de teren precum roci, agregate și suprafețe extrem de dure.
Gama Goodyear RM-4B+ prezintă o adâncime a benzii de rulare de nivel 170, precum și o o zonă de rigiditare optimă pentru o performanță excelentă a uzurii. Compusul de cauciuc inovativ al benzii de rulare, CycleMax, asigură o funcționare la rece și este consolidat prin paletarea canelurilor pentru o rezistență suplimentară la supraîncălzire. Rezistența la supraîncălzire este de asemenea un beneficiu ce rezultă din canalul central, ce dă o tracțiune laterală mai mare. Printre alte caracteristici ale benzii de rulare se numără: paletarea interblocaj, pentru o mai mare stabilitate, și canelurile principale unghiulare, pentru o tracțiune laterală sporită. Cu precădere importanți pentru operarea în condiții severe sunt pereții laterali extra îngroșați, care asigură o excelentă protecție la fricțiune și impact.
”Noua noastră gamă de anvelope RM-4B+ OTR prezintă cele mai recente tehnologii ale noastre dezvoltate pentru materiale, design, construcție și manufacturare. Grație acestui fapt, această gamă furnizează un nivel ridicat al performanței în toate ariile, ceea ce dă un număr mai mare de ore de rulare și astfel costuri mai reduse per oră pentru clienții noștri,” a spus Octavian Velcan, Managing Director Anvelope OTR la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa.
Noua gamă de anvelope Goodyear RM-4B+ OTR pentru basculante rigide cuprinde următoarele dimensiuni:

18.00R33 – NOU
21.00R35 – NOU
24.00R35 – NOU
40.00R57
46/90R57
53/80R63 – NOU

Toate anvelopele sunt radiale tubeless, dimensniunea 18.00R33 având un rating *** și o capacitate de încărcare de până la 12.150 kg. Dimensiunile 21.00R35, 24.00R35, 40.00R57 și 46/90R37 au toate un rating **, cu o capacitate maximă de încărcare de la 14.500 la 63.000 kg.


Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 66.000 de angajați și își fabrică produsele în 49 de unități de producție în 22 de țări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio, și Colmar-Berg, Luxemburg, se luptă să dezvolte produse și servicii de ultimă generație care stabilesc standarde tehnologice și de performanță în această industrie.

Related posts