Ford Trucks caută cei mai buni șoferi

Unul dintre principalele avantaje ale vehiculelor comerciale Ford Trucks sunt costurile operaționale poziționate printre cele mai mici din întreaga industrie. Pentru a sublinia o data în plus acest avantaj, Ford Trucks organizează periodic competiția Ford Trucks Best Driver Challenge – un concurs în care pot fi incluși doar șoferii vehiculelor Ford Trucks achiziționate prin Cefin Trucks.

În perioda 15 Mai – 15 Iunie 2018 se derulează Prima Editie a Ford Trucks Best Driver Challenge. In cadrul competiției sunt definite două categorii de participare: Transport și Construcții.

“Ford Trucks acordă o deosebită atenție șoferilor. Astfel, de la sistemele Lane Deperture, Advanced Emergency, cele SMART care echipeaza motoarele Ecotorq, până la această competitie în care sunt puse în valoare aptitudinile șoferilor, valorizăm cea mai importantă resursă a companiilor care activează în domeniul Transporturi sau Construcții – resursele umane.” declară domnul Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Singurul criteriul de departajare în cadrul concursului este Consumul mediu de combustibil pe Kilometru obținut în perioada competiției. Derularea concursului nu presupune eforturi suplimentare față de sarcinile zilnice ale șoferilor și participă la eficientizarea activitații lor de zi cu zi. Monitorizarea rezultatelor obținute în concurs se va face prin intermediul Via Truck – soluția profesională de monitorizare și management a flotelor auto prin GPS, sistem oferit de Via Sat.
Premiile puse în concurs sunt 10 vouchere cadou în valoare de 500 de Euro pentru primii 5 clasați la cele doua categorii ale competiției. Rezultatele înregistrate în competitie, și primii clasați, vor fi comunicate săptămânal pe websiteul companiei www.ford-trucks.ro.
Rezultatele finale vor fi publicate pana cel tarziu la data de 1 Iulie 2018.

Related posts