DKV Mobility își extinde rețeaua din Bulgaria cu noi stații Rompetrol

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, anunță dezvoltarea rețelei din Bulgaria prin adăugarea a 20 de noi stații Rompetrol. În total, DKV Mobility oferă acces la peste 600 de unități în Bulgaria.

Stațiile nou adăugate sunt poziționate optim, pe principalele rute de transport care conectează țara vecină de România, Grecia, Serbia și Turcia. Cele mai importante stații sunt localizate în preajma orașelor principale precum Sofia, Varna, Plovdiv, Burgas și Ruse, oferind mobilitate extinsă clienților DKV Mobility care tranzitează Bulgaria sau au ca destinație huburi logistice principale ale țării.

Toate noile stații asigură o gamă extinsă de servicii pentru autoturisme, iar majoritatea pot deservi și camioane. Pe lângă carburanții tradiționali, majoritatea stațiilor oferă și GPL și Adblue. Poziționarea stațiilor este deja vizibilă în DKV Maps, astfel că oricine dorește poate să le includă deja în rutele de transport planificate pe teritoriul Bulgariei. Clienții DKV Mobility pot identifica ușor noile stații și prin intermediul aplicației DKV Mobilit App, destinată dispozitivelor mobile.

„Pe lângă rețeaua de încărcare, ce se dezvoltă accelerat în întreaga Europă, continuăm să extinem și rețeaua de stații de carburanți, care reprezintă baza necesară pentru mobilitatea clienților ce operează flote de camioane. Bulgaria este o piață importantă pentru transportatorii români care tranzitează pe rute spre Grecia sau care au destinații în cadrul țării vecine. Ne bucurăm că le putem oferi clienților servicii și produse de calitate în 20 de noi stații, respectându-ne angajamentul de a le asigura mobilitate la cele mai înalte standarde”, a declarat Cătălin Constantinescu, Managing Director DKV Mobility România.

Related posts