DKV Mobility – extindere acoperire plată cu aplicația de pe smartphone

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, este într-o continuă expansiune a rețelei serviciilor de plată cu dispozitive mobile. Prin funcția de plată DKV APP&GO a aplicației DKV Mobility, clienții DKV Mobility își pot efectua acum tranzacțiile de alimentare via smartphone la 543 de stații tankpool24 compatibile cu camioanele în Germania. Funcția de plată DKV APP&GO este disponibilă în peste 3.000 de benzinării în Belgia, Germania, Luxemburg, Olanda și Austria.

„Datorită colaborării cu partenerul nostru tankpool24, acum îmbinăm beneficiile alimentării mobile cu cele ale benzinăriilor destinate șoferilor profesioniști. Suntem deci încântați să le oferim clienților cu camioane o valoare adăugată încântătoare”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Clienții noștri se pot bucura deja de beneficiile DKV APP&GO în aproximativ 3.000 de stații de alimentare compatibile cu mașinile și camioanele.”

„Alături de partenerul nostru DKV Mobility, suntem încântați de posibilitatea de a oferi acest serviciu în 543 de benzinării tankpool24 din Germania. Șoferii profesioniști, în special, beneficiază de colaborarea strânsă și de încredere între DKV Mobility și tankpool24, lucru căruia noi, la tankpool24, îi acordăm întotdeauna o mare importanță”, spune Klaus Kiunke, Managing Director la tankpool24.

Cu tankpool24, rețeaua APP&GO în Germania a fost extinsă pentru a include benzinăriile ce sunt destinate special clienților cu camioane. Benzinăriile dezvoltate, cu un spațiu generos au benzi late și pompe de înaltă performanță. Benzinăriile sunt în imediata vecinătate a autostrăzilor, în parcuri industriale mari și de-a lungul autostrăzilor federale intens circulate. Din punct de vedere tehnologic, funcția APP&GO a aplicației DKV Mobility se bazează pe platforma Connected Fueling de la PACE Telematics.

Related posts