DKV Mobility extinde rețeaua de acceptare pentru plata cu mobilul cu 480 de stații Tamoil în Italia

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility își extinde progresiv rețeaua de plăți mobile. Clienții DKV Mobility pot folosi acum funcția DKV APP&GO a aplicației DKV pentru a alimenta și a achita taxele digital la alte 480 de stații Tamoil din Italia.

„Suntem foarte încântați că rețeaua noastră de plăți mobile crește constant”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Datorită cooperării cu partenerul nostru Tamoil, clienții noștri își pot plăti acum alimentările cu multă ușurință – contactless și din mers – la 480 de stații de carburanți accesibile pentru camioane și mașini din Italia”.

„Parteneriatul cu DKV Mobility se încadrează perfect în obiectivul nostru de a le oferi clienților noștri cel mai larg portofoliu posibil de metode de plată diferite”, spune Silvia Gadda, Director de vânzări și marketing la Tamoil Italia S.p.A. „Din acest motiv, am ales să ne dotăm rețeaua cu cele mai bune tehnologii pentru a le garanta clienților noștri un serviciu sigur și rapid, alături de confortul utilizării smartphone-urilor”.

Cu aceste stații nou adăugate, rețeaua de plăți mobile a DKV Mobility este prezentă în Germania, Belgia, Țările de Jos, Italia, Austria și Luxemburg cu aproximativ 2.000 de stații.

Related posts