DKV Mobility asigură soluții de decontare pentru noul sistem e-TOLL din Polonia

Clienții DKV Mobility, unul dintre liderii pieței de servicii de mobilitate din Europa, vor putea deconta taxele de drum pentru noul sistem e-TOLL din Polonia fără numerar. Transportatorii se pot înregistra acum prin DKV Mobility pentru decontarea noii taxe electronice din Polonia, care începe oficial la 1 octombrie.

Clienții DKV Mobility au două opțiuni: În primul rând, pot obține o unitate de bord care poate fi utilizată la nivel național în Polonia. În al doilea rând, clienții DKV Mobility care folosesc deja DKV BOX EUROPE pot adăuga în mod convenabil noul serviciu și îl pot activa în dispozitivul de bord.

„Suntem mândri că putem oferi fiecăruia dintre clienții noștri o soluție de taxare precisă și în Polonia”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility. „Aceasta înseamnă că am atins o altă etapă importantă și putem oferi clienților noștri o valoare adăugată suplimentară pentru călătoriile lor prin Polonia.” Fiind unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa, DKV Mobility oferă servicii de taxare pentru camioane și mașini în peste 30 de țări.

Related posts