DKV începe faza pilot pentru propriile aparate de taxare în Italia

Din 1 septembrie 2020, DKV Euro Service va începe faza pilot pentru testarea dispozitivelor proprii de taxare din Italia. După finalizarea fazei pilot care va dura aproximativ trei luni și în timpul căreia se vor testa până la 3.000 de aparate, furnizorul de servicii de mobilitate va fi primul furnizor certificat al propriilor aparate de taxare pentru autostrăzile italiene. Operatorii de autostrăzi italieni și-au exprimat deja, în avans, acordul. Inițial va fi introdus în operare DKV BOX ITALIA, iar DKV BOX EUROPE în viitorul apropiat.

„Cu acest pas, deschidem piața de taxare din Italia și putem oferi clienților noștri unități de bord proprii pentru vehicule de peste 3,5 tone ca prim furnizor certificat”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Euro Service. „Dorim să mulțumim Asociației operatorilor de autostrăzi italieni, AISCAT și așteptăm cu nerăbdare o cooperare de succes”.

Stațiile de taxare italiene au fost modernizate cu software-ul și hardware-ul necesare pentru utilizarea aparatelor de taxare DKV. Benzile de taxare special marcate indică șoferului pe care bandă poate fi utilizat DKV BOX ITALIA și, în viitor, și DKV BOX EUROPE.

Related posts