De ce să cumperi un camion SH de la Cefin Trucks

De multe ori alegerea camionului potrivit este destul de grea, mai ales dacă ești decis să cauți unul SH. O astfel de achiziție aduce cu ea tot felul de riscuri pe care este mai bine să le elimini cu ajutorul unui dealer de camioane SH cu experiență.

Achiziția unui camion SH dă foarte multe bătăi de cap, atât de la faza de căutare, cât și la cea de achiziție. În plus, din cauza diverselor probleme ce pot apărea de la verificarea necorespunzătoare a vehiculului sau a istoricului, pot apărea chiar probleme la exploatare.

Cefin Trucks vine în întâmpinarea clienților cu o divizie de camioane SH care oferă vehicule evaluate tehnic, consultanți cu experiență care pot oferi cea mai bună soluție, iar camioanele rulate comercializate au trecut printr-o verificare temeinică. Un alt avantaj este faptul că fiecare camion vine cu un istoric.

Cefin pune la dispoziția clienților o serie întreagă de servicii financiare pentru achizitia de camioane prin intermediul partenerilor de încredere din domeniul financiar.
Soluțiile de finanțare sunt personalizate în funcție de nevoile fiecărui client, oferind pe lângă flexibilitate și predictibilitatea atât de importantă în domeniul afacerilor.
Cefin Trucks beneficiază de parteneriate atât la nivel național cât și la nivel internațional, iar gama de servicii financiare oferite asigură soluții variate, perfect adaptate pieței din România.

Cefin Trucks are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Activitatea integrează atât achizitiile cât și vânzarea de camioane și semiremorci multimarcă.
Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții, trade-in și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor marcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.

Într-o permanentă adaptare la nevoile clienților, compania Cefin Trucks este un partener stabil care vine în întâmpinarea tuturor cerințelor acestora și ale pieței prin servicii integrate ce cuprind toate sectoarele de activitate.

Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

Cefin vine în fiecare lună peste 70 de vehicule rulate, achiziționeză vehicule de la clienții care doresc să își reducă dimensiunile flote, realizează trade-in-uri fără limitarea numărului de vehicule achiziționate sau vândute.
De asemenea, în serviceurile din rețeaua Cefin Trucks se efectuează reparații complexe de mecanică, electrică și tinichigerie pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci. Cefin Trucks efectuează în medie 600 lucrări de reparații în fiecare lună/ Se pot rapara simultan 25 camioane / semiremorci în fiecare zi.

Dacă doriți să achiziționați un camion SH, Cefin Trucks vă așteaptă chiar din acest weekend la adresa Autostrada Bucuresti-Pitesti, Km 13,2 Str. Italia 1-7, Comuna Chiajna 077040, Jud. Ilfov, cu o varietate de vehicule evaluate tehnic, la prețuri avantajoase și cu opțiuni avantajoase de leasing.

 

Related posts