Cefin Trucks a livrat către CNAIR 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D

Cefin Trucks, anunță livrarea a 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D către CNAIR, în cadrul contractului câștigat prin licitația publică cu numărul 170049 din 24.09.2016. Autobasculantele 6×4 Ford Trucks sunt dotate cu Lamă pentru zapadă și Răspanditor de materiale antiderapante și urmează sa fie folosite de către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orașele Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj și București.

“Vehiculele Comerciale Ford Trucks destinate domeniului construcții dețin, la doar 18 luni de la lansarea în România, o cotă de piață de 24%, ceea ce înseamnă că suntem deja pe locul II în acest segment de piață. Prin livrarea flotei de autobasculante către CNAIR ne asumăm poziționarea ca lider de piață pe acest segment în 2018.” declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

“Parteneriatul cu CNAIR a reprezentat pentru noi dovada performanțelor infrastructurii pe care o punem la dispoziția clienților nostri. Dorim să mulțumim partenerilor nostri de la CNAIR pentru încredere și îi asigurăm ca vor benefica în continuare de calitatea serviciilor noastre. De peste 25 de ani suntem alături de clienții nostri și susținem activitatea acestora prin produse și servicii de cea mai bună calitate.” mai adaugă domnul Stafano Albarosa.

“Putem spune ca aceasta nouă achiziție reprezintă o continuare a bunelor relații contractuale cu CEFIN TRUCKS, care comercializează camioanele Ford. Cele 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D, livrate astăzi, vor fi trimise la Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orasele: Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iasi, Cluj si București pentru a fi folosite pentru început în acțiunile de deszăpezire.

Astfel, aceste noi autobasculante vor întări capacitatea regionalelor CNAIR de a desfășura în regie proprie acțiuni de deszăpezire pe autostrăzile și Drumurile Naționale din România. Bineînteles că după ce va trece sezonul rece, autobasculantele achiziționate vor fi folosite și pentru alte activități specifice CNAIR S.A, cum ar fi de exemplu transportul agregatelor destinate stațiilor de asfalt.

Achiziția acestor noi vehicule se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de mașini și utilaje specifice lucrărilor de reparații și de întreținere a drumurilor.

Planul pus în aplicare prin Direcția Mecanizare presupune achiziționarea anuală și etapizată a mai mult de 1000 de mașini si utilaje, până la această dată fiind achiziționate mai mult de 850 de utilaje”, a afirmat purtatorul de cuvant al CNAIR, Alin Serbanescu.

Autobasculantele Ford Trucks 3542D, 6×4, cu ampatament de 3.800 mm, Euro 6 sunt dotate cu motor Ecotorq Diesel, 6 cilindri în linie, capacitate cilindrică de 12740 cm3, 420 CP @ 1800 rot/min, cuplu maxim 2150 NM la 1000 – 1300 rot/min, cutie de viteze ZF sincronizată 16+1 trepte. Prin toate caracteristicile sale, noul motor Euro 6 Ecotorq asigură un echilibru ideal între performanță și economie. Dotat cu Sistem de recirculare a gazelor de evacuare, cu geometrie variabilă a turbocompresorului, sistem de injecție directă și unitate de control electronic inteligent, motorul utilizează fiecare picătură de combustibil, asigurând eficiența.

Sitemul de frânare cu doua circuite independente, conform normelor EEC, asistență EBD+ABS+ASR+ATC și frană staționare pe axele spate asigură controlul asupra oricărei manevre efectuate în orice regim de încărcătură și în orice condiție de teren.

Related posts