Caranda anunță deschiderea celui de-al 14 lea magazin

Caranda a anunțat recent deschiderea unui nou magazin în București. În unitățile Caranda puteți găsi baterii pentru automobile, camioane, autobuze, vagoane, motociclete, tractiune, stationare si aplicatii industriale. Acesta este cel de-al 14-lea magazin din România al producătorului care care se află pe piaţă autohtonă de 27 de an.

Pe lângă oferta de baterii auto, magazinul mai pune la dispoziţia clienţilor şi baterii moto, baterii industriale, redresoare şi diverse alte accesorii. Una din cele mai importante aspecte ale noii unităţi este asigurarea părţii de service gratuit în perioada de garanţie a bateriilor.
Toate produsele pe care comercializează această firmă sunt verificate în laboratorul de testare automatizată DIGATRON pus în funcţiune în anul 2005.
Pentru testarea bateriilor auto, laboratorul Caranda este singurul din ţară acreditat de RENAR şi utilizat de RAR pentru executarea testelor de omologare necesare obţinerii licenţei şi certificatului de conformitate pentru produsele distribuite pe piaţa românească.
Bateriile auto Caranda reprezintă al doilea mare producător românesc de baterii auto, fiind fabricate în Bucureşti. Caranda este o firmă privată cu capital integral românesc fondată in anul 1991. Al 14-lea magazin din România se află în București, pe B-dul Alexandru Ioan Cuza, nr. 69.

Related posts