Canoo a prezentat pickup-ul viitorului

Canoo, producător american de vehicule electrice, lansează o dubă, numită oficial Lifestyle Vehicle. Compania anunţă că maşina va avea un preţ de pornire de aproximativ 35.000 de dolari şi va creşte în funcţie de echipamentele opţionale.

 

Vedem un vehicul electric pentru noi toţi. Pentru antreprenor, pentru proprietarul unei mici afaceri, pentru operatorul flotei, pentru următoarea generaţie. Vedem ceva care face parte din viaţa de zi cu zi.

Canno este disponibil în patru modele: Base, Premium, Adventure Delivery. Camioneta va avea până la 300 de cai putere şi se poate rezerva începând de astăzi. Maşina viitorului va apărea în anul 2022, dar livrările sunt programate pentru 2023.

Compania Canoo a dezvăluit imagini cu prima sa camionetă electrică. Canoo a dezvaluit ce autonomie va avea după o incarcare completa. Designul său nu e similar cu cel al Tesla Cybertruck.

Canoo ne-a oferit o privire asupra dubei şi autovehicului de livrare pe care intenţionează să-l lanseze. Iar acum compania a dezvăluit imagini ale primei sale camionete electrice construite pe aceeaşi platformă electrică.

Designul e diferit în comparaţiie cu designul colturos al Tesla Cybertruck şi chiar se va remarca printre cele de la Rivian, Ford şi altele.

Preşedintele executiv al companiei Canoo, Tony Aquila, a declarat că aceasta camioneta electrica “este la fel de viguroasă precum cele mai dure autovehicule de acest tip care există şi este proiectată pentru a fi mai productiv. Am realizat accesorii pentru persoanele care folosesc aceste autovehicule – la serviciu, în weekend şi în expediţii”.

 

 

 

Related posts