BASF lansează propria platformă virtuală pentru Fakuma 2020

Platforma virtuală oferă posibilitatea de a discuta pe chat cu experți, de a lua parte la prezentări de produse, include un coffee-lounge digital și multe altele. Înregistrarea se poate realiza gratuit pe www.fakuma.basf.com

Fakuma, unul dintre cele mai importante târguri din lume, dedicat prelucrării materialelor plastice, va avea loc online anul acesta. Având în vedere situația actuală, BASF oferă o alternativă clienților și celor interesați: o platformă virtuală dedicată, care va fi accesibilă online în perioada 13-20 octombrie. Aceasta va oferi peste 20 de standuri tematice pentru imprimare 3D, tehnologii de procesare, electromobilitate și multe altele.
„Vrem să le oferim clienților noștri, pe care, desigur, am fi fost foarte bucuroși să îi întâmpinăm personal la expoziția comercială, ocazia de a interacționa cu experții BASF”, spune Jürgen Becky, șeful unității de business Performance Materials din Europa. Aici intervine platforma virtuală: este flexibilă și accesibilă de oriunde (de acasă, din tren sau de la birou), iar schimbul de informații cu experții BASF este garantat.
Prezentări, chat-uri live și multe altele
Vizitatorii târgului virtual vor avea parte de un program variat. Vor fi 15 prezentări cu subiecte interesante și de actualitate din industria materialelor plastice. Digitalizarea, sustenabilitatea și mobilitatea electrică sunt unele dintre temele de discuție aflate pe agendă.
Prezentările vor avea loc în perioada 13-15 octombrie și 19-20 octombrie. Ulterior, experții BASF vor fi disponibili pentru a discuta live, pe chat, cu vizitatorii. În plus, peste 20 de standuri tematice, de la aplicații casnice și scenarii de înlocuire a metalului, până la noua camera Schwalbe Aerothan, fabricată din TPU, așteaptă să fie descoperite. Chat-urile live cu experții BASF vor fi, de asemenea, oferite la stand. Eșantioane de produse din noul Ultramid® F Balance, un material transparent, flexibil și care conține biomasă, pot fi, de asemenea, comandate. Vă puteți înregistra pe platforma noastră virtuală la fakuma.basf.com. Pe site, este deja disponibil un preview cu subiectele care urmează să fie prezentate la târg.

Related posts