DKV Mobility crește rețeaua de acceptare LNG cu 300 de stații

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility continuă să extindă semnificativ rețeaua de alimentare cu carburanți alternativi. 

GNL (gaz natural lichefiat) și Green GNL (gaz natural lichefiat bio) sunt unele dintre cele mai importante alternative la combustibilii convenționali, pe măsură ce industria transporturilor migrează către o abordare ecologică. Utilizându-le, expeditorii de marfă și companiile de logistică își pot reduce emisiile de CO2 cu până la 20% (GNL) și 90% (Green GNL), în comparație cu motorina. Acesta este motivul pentru care furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility continuă să extindă rețeaua de acceptare a GNL în mod constant și le oferă acum clienților săi acces la peste 300 de stații GNL din zece țări – în special în Germania, Austria, Belgia, Olanda, Italia, Franța, Spania, Polonia, Suedia și Finlanda. Astfel, DKV Mobility continuă să ofere cea mai mare rețea de acceptare GNL independentă, acoperind mai mult de două treimi din toate stațiile GNL din Europa.

„Atingând pragul de 300 de stații GNL, marcăm o altă etapă importantă pentru a fi în continuare pionieri în materie de tranziție energetică în industria noastră”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. Pentru a satisface cererea tot mai mare de combustibili alternativi, DKV Mobility conectează 5.000 de puncte de servicii pe an, bazându-se pe stații de servicii cu soluții multiple, care oferă și combustibili alternativi precum GNL, GNC, GPL sau hidrogen. Promovarea activă a trecerii la combustibili alternativi este în conformitate cu scopul corporativ al DKV Mobility: Să fie în avangarda tranziției către un sistem eficient și viitor durabil al mobilității.

Related posts