Noua vinietă digitală a fost introdusă în Slovenia

Vinieta digitală înlocuiește tichetul autocolant pentru taxa rutieră din statul balcanic, iar clienții DKV Mobility pot folosi DKV CARD pentru decontare.

Începând de astăzi, clienții furnizorului european de servicii de mobilitate DKV Mobility vor putea deconta în mod convenabil e-vinieta din Slovenia prin intermediul DKV CARD. Vinieta digitală, care înlocuiește actualul tichet autocolant pentru taxa de drum, este obligatorie pentru vehiculele de până la 3,5 tone, care circulă pe autostrăzile și drumurile expres slovene. Acestea sunt disponibile împreună cu cardul DKV la benzinării precum OMV și MOL din Slovenia și în apropierea graniței. Vinietele e-anuale vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu 1 decembrie 2021, iar vinietele digitale săptămânale și lunare de la 1 februarie 2022. Numărul plăcuței de înmatriculare al vehiculului va fi înregistrat în momentul achiziției și scanat automat de dispozitivele de control de pe traseu. Similar practicii anterioare, vinieta electronică va fi facturată prin terminalul POS folosind DKV CARD. Clientul beneficiază de facturare convenabilă și transparentă, precum și de un flux rapid și fără întrerupere al călătoriei.
„Slovenia este o țară importantă pentru tranzitul între Europa de Sud și Europa Centrală. Suntem încântați să oferim o astfel de facilitate clienților noștri, astfel încât aceștia să își poată desfășura activitatea fără probleme”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility. Pe lângă vinieta digitală pentru Slovenia, DKV Mobility are o gamă largă de soluții pentru taxa de drum în peste 30 de țări din Europa și nu numai. Acestea includ viniete, aparate de taxare și tichete relaționale.

Related posts