Gefco deschide un atelier de recondiţionare pentru maşini rulate în centrul logistic din Viena

Gefco Austria, o filială a Grupului Gefco, expert global în lanţul de aprovizionare multimodal şi furnizor de logistică auto în Europa, a anunţat marţi că a deschis un atelier de recondiţionare a maşinilor rulate din complexul său de logistică a vehiculelor finite (FVL) din Viena.

”Gefco Austria, o filială a Grupului Gefco, expert global în lanţul de aprovizionare multimodal şi furnizor de logistică auto în Europa, a deschis un atelier de recondiţionare a maşinilor rulate din complexul său de logistică a vehiculelor finite (FVL) din Viena. Pentru a deservi jucătorii de mobilitate de pe piaţa maşinilor rulate, atelierul Gefco oferă clienţilor o gamă completă de servicii de renovare, cum ar fi inspecţii şi evaluări, imagistică, reparaţii, operaţiuni de valetare şi întreţinere”, anunţă compania.

Atelierul are o importanţă strategică şi dezvoltă oferta de servicii FVL a grupului, incluzând transport multimodal, soluţii auto inbound, servicii de secvenţiere, operaţiuni de postproducţie (PPO), depozitare inspecţie pre-livrare (PDI), control, pregătire şi personalizare vehicule.

„Cererea de servicii pentru renovarea vehiculelor este în creştere. Centrul din Viena este acum pregătit pentru a oferi clienţilor servicii auto complete şi experienţă în lanţul de aprovizionare”, spune Frank Erhardt, Director General Gefco DACH (Germania, Elveţia şi Austria).

Gefco este cel mai mare furnizor de servicii logistice pentru vehicule finite din regiune. Complexul este situat în Hafen Wien, unul dintre cele mai mari porturi de pe Dunăre şi o importantă platformă logistică internaţională din Europa.

Gefco este un expert global în lanţul de aprovizionare multimodal şi un furnizor de logistică auto în Europa. Reţeaua mondială Gefco se întinde pe cinci continente, cu 15.000 de angajaţi în 47 de ţări. În 2019, grupul a generat venituri de 4,7 miliarde euro.

Related posts