DKV extinde rețeaua de benzinării în Lituania

DKV extinde rețeaua de benzinării în Lituania printr-un parteneriat. Furnizorul de servicii de mobilitate conectează 28 de stații de alimentare ORLEN din Lituania care asigură combustibili alternativi precum GPL.

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility intră în parteneriat cu Grupul ORLEN din Lituania. Drept urmare, clienții DKV își pot folosi acum CARDURILE DKV la 28 de benzinării ORLEN, situate pe cele mai importante autostrăzi. ORLEN oferă combustibili de calitate superioară – de la convențional la premium și până la combustibili alternativi, cum ar fi GPL. Rețeaua globală de aprovizionare din Lituania crește astfel până la 400 de stații de alimentare în Lituania și mai mult de 65.000 de stații de alimentare în Europa și Asia.

„Suntem onorați că putem conecta stațiile de alimentare ORLEN din Lituania la rețeaua noastră”, spune Sven Mehringer, director general Servicii de energie și vehicule la DKV Mobility. „ORLEN este foarte cunoscut atât pentru combustibilul convențional premium, cât și pentru portofoliul extins de combustibili alternativi. Parteneriatul ne va ajuta să ne atingem obiectivul programului nostru Lead in Green”. Stațiile conectate sunt deja active și pot fi găsite prin DKV MAPS și DKV APP.

Related posts