Combustibili alternativi: DKV intră în parteneriat cu ENGIE Solutions

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV extinde rețeaua de acceptare a GNL și GNC în Franța. Compania intră în parteneriat cu ENGIE Solutions.

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility intră într-un parteneriat cu ENGIE Solutions din Franța. De la sfârșitul lunii iunie 2021, clienții DKV pot accesa 15 stații ENGIE Solutions Bio CNG situate strategic în toată Franța. În plus, clienții DKV pot alimenta GNL de la aproximativ 10 stații ENGIE Solutions. Până la sfârșitul anului, rețeaua completă de soluții ENGIE cu 70 de stații va fi accesibilă clienților DKV.
„Datorită parteneriatului cu ENGIE Solutions, DKV poate oferi cea mai mare rețea de acceptare independentă de marcă pentru GNL și GNC din Franța, acoperind toate rutele de tranzit importante”, spune Sven Mehringer, director general Servicii de energie și vehicule la DKV Mobility. „Prin adăugarea stațiilor ENGIE la rețeaua noastră, putem oferi clienților noștri acces la peste 90% din stațiile GNL și CNG disponibile din Franța”.

DKV conectează aproximativ 5.000 de stații de alimentare pe an la rețeaua sa, cu un accent puternic pe stațiile de alimentare multi-energetice care oferă și combustibili alternativi pentru a ne atinge obiectivul programului „Lead in Green” și pentru a deveni furnizorul principal de soluții de aprovizionare durabile pentru flotele din întreaga Europă. Stațiile ENGIE pot fi găsite prin DKV MAPS și DKV APP.

Related posts