Prima cascadorie din lume în care apar un autocamion și un parapantist.

În noul film din seria Live Test de la Volvo Trucks, un parapantist și un autocamion Volvo FH sunt pe cale să facă o călătorie incredibilă. Autocamionul trebuie să mențină parapantistul în aer în timp ce rulează pe drumuri sinuoase de munte. Pentru a reuși, autocamionul trebuie să mențină viteza. „The Flying Passenger” va avea premiera pe data de 29 noiembrie, pe platformele digitale Volvo Trucks.

Lanțul cinematic unic de la Volvo Trucks ce include transmisia I-Shift Dual Clutch promite o manevrabilitate excelentă, menținând totodată un consum de combustibil redus. În următoarea provocare de la Volvo Trucks, performanța unică a lanțului cinematic este pusă la încercare prin conectarea unui parapantist la un autocamion Volvo FH. Testul reprezintă prima cascadorie din lume în care sunt implicați un autocamion și un parapantist.

„Orice șofer de autocamion știe cât este de dificil să menții viteza de croazieră când conduci în zone deluroase. Pentru a realiza acest lucru, ai nevoie de un motor și o cutie de viteze care permit o manevrabilitate extraordinară. „The Flying Passenger” este un test care demonstrează extraordinara performanță și manevrabilitate a lanțului nostru cinematic, recent îmbunătățit”, spune Claes Nilsson, Președintele Volvo Trucks.

Autocamionul Volvo FH folosit în acest film este echipat cu lanțul cinematic unic de la Volvo, alcătuit din motorul Euro 6 D13 și cutia de viteze I-Shift Dual Clutch. Tehnologia ambreiajului dublu permite schimbarea treptelor de viteză fără întreruperea transmiterii cuplului atunci când schimbarea treptelor se face în condiții dificile de drum.

„Condusul în trepte de viteză superioare și asigurarea schimbării line a treptelor de viteză contribuie la eficiența consumului de combustibil. I-Shift Dual Clutch permite un condus lin, în timpul deplasării în trepte de viteză superioare şi la turații reduse”, explică Staffan Wendeberg, Product Manager pentru Volvo FH.

Următoarea provocare este cel mai recent film din seria Live Test de la Volvo Trucks, în care caracteristicile și capacitățile autocamionului sunt supuse unor teste extraordinare. Printre succesele de talie mondială apărute anterioar se numără „The Epic Split”, „Look Who’s Driving” și „The Hamster Stunt”.

Premiera filmului va avea lor pe 29 noiembrie pe platformele digitale Volvo Truck.

Related posts