Noul VW Multivan este disponibil și cu motorizare TDI

După lansarea Multivan-ului complet reproiectat de la Volkswagen Vehicule Comerciale, gama este extinsă acum prin adăugarea unei variante turbo diesel (TDI) cu cuplu ridicat și cu emisii reduse.

Toamna trecută, VW Autovehicule Comerciale a prezentat noul Multivan. Acum Volkswagen Vehicule Comerciale extinde portofoliul de sisteme de propulsie prin adăugarea unui motor modern cu aprindere prin compresie. Motorul cu patru cilindri cu injecție directă de 1968 cmc provine din gama EA288evo și dezvoltă un cuplu maxim de 360 ​​Nm (de la 1.600 la 2.750 rpm). La fel ca variantele cu propulsie hibrid plug-in sau motor pe benzină, Multivan 2.0 TDI cu tracțiune față este, de asemenea, configurat standard cu o transmisie DSG cu 7 trepte.
Noul Multivan TDI poate a tracta remorci cu o greutate de până la 2.000 de kilograme; cea mai mare greutate totală admisă este de 4.850 de kilograme cu o încărcătură de până la 807 kg.
Multivan TDi este disponibil ca versiune lungă cu cinci, șase sau șapte locuri. De asemenea, noua este optiunea de a avea o combinație de cinci locuri individuale în habitaclu cu cele din spate fiind poziționate față în față.

Related posts