Mobilitate sustenabilă: DKV Mobility a inițiat un parteneriat cu OrangeGas pentru combustibili alternativi

220 de stații de carburanți alternativi în Olanda, Germania și Suedia au fost conectate la rețeaua DKV Mobility / Rețeaua europeană de carburanți alternativi cu acceptare DKV Mobility crește la peste 19.500 de stații.

DKV Mobility, lider european în furnizarea de servicii de mobilitate, și OrangeGas (OG) – o companie de combustibil cu sediul în Olanda, care se concentrează pe combustibili alternativi, cum ar fi CNG (gaz natural comprimat), GNL (gaz natural lichefiat), HVO (motorină sintetică), hidrogen și soluții de încărcare pentru vehicule electrice – au încheiat recent un acord de cooperare. În consecință, clienții DKV Mobility vor avea acum acces la 220 de stații de alimentare OG din Germania, Olanda și Suedia – extinzând în continuare rețeaua de acceptare a combustibililor alternativi la nivel european a DKV Mobility la peste 19.500 de stații. „Prin extinderea rapidă a rețelei noastre de acceptare pentru combustibili alternativi în Europa, suntm în avangarda tranziția către o mobilitate ecologică și abordăm una dintre provocările cheie ale societății noastre”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Suntem foarte mulțumiți de această cooperare cu OrangeGas, care este un furnizor profesionist pentru combustibili alternativi precum GNC, HVO, H2, GNL și soluții de încărcare pentru vehicule electrice.”

„Prin DKV Mobility am găsit un partener care are o rețea internațională puternică și extinsă de carduri de combustibil”, spune Wijtze Bakker, Head Network Development la OG. „Suntem mulțumiți de acest parteneriat valoros dintre OG și DKV Mobility, care oferă clienților DKV Mobility acces la rețeaua noastră cu combustibili curați.”

Sprijinirea trecerii la combustibili și tipuri de vehicule ecologice este în concordanță cu scopul corporativ al DKV Mobility: de a fi liderul tranziției către un viitor eficient și durabil al mobilității. DKV Mobility își propune să devină o companie pozitivă din punct de vedere climatic până în 2023 și să-și sprijine clienții în reducerea intensității carbonului flotelor lor cu 30% până în 2030, comparativ cu anul de bază 2019.

Related posts