DKV Mobility a inițiat un parteneriat cu Tolltickets pentru facilitarea decontării taxei de drum în Scandinavia

DKV Mobility, unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de servicii de mobilitate, și Tolltickets, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii europene de taxare, și-au anunțat recent noul parteneriat. Începând cu un prim pas pilot la sfârșitul anului 2021, toți clienții DKV Mobility pot accesa rețeaua scandinavă de taxare cu o soluție de taxare unică oferită de Tolltickets din ianuarie 2022.

Acest serviciu se potrivește perfect cu oferta DKV Mobility pentru toți clienții săi și asigură confort și tranzit eficient prin staţiile de taxare de pe drumurile scandinave.

Clienții DKV Mobility vor beneficia acum de toate avantajele unei soluții complet integrate care extinde accesibilitatea la drumuri, poduri și feriboturi din Norvegia și podurile Öresund și Störebelt din Suedia și Danemarca. „DKV Mobility are deja un portofoliu larg propriu, ce include și dispozitive de la terți. În luarea acestei decizii, interesul clienților noștri rămâne prioritatea noastră”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility. „Suntem foarte fericiți să intrăm în acest parteneriat valoros cu Tolltickets, pentru a le putea oferi clienților noștri din Scandinavia o experiență de condus și mai liniștită – cu o economie de timp, deoarece pur și simplu conduc prin stațiile de taxare”.

Quentin Couret, Chief Operating Officer la Tolltickets, adaugă: „Este o recunoaștere solidă pentru noi. Structura noastră organizațională agilă și filozofia de rezolvare a problemelor ne determină în fiecare zi să proiectăm în mod continuu soluții personalizate pentru partenerii și clienții noștri. Așteptăm cu nerăbdare o cooperare de succes cu DKV Mobility”.

Related posts