Cefin Trucks, livrează 65 de vehicule municipale Ford Trucks către Supercom pentru a fi folosite în județul Cluj

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunță livrarea a 65 de vehicule municipale către un partener cu tradiție, compania SUPERCOM. Flota de vehicule specializare totală ce va fi livrată la începutul acestui an este alcătuită din 65 Autogunoiere compactoare cu volum de 15 si 22 mc, dotate cu sistem de cântărire.

Unul dintre cei mai importanți jucători de pe această piață, compania Supercom este un client tradițional al Cefin Trucks, cu un istoric comun de 25 de ani, a ales pentru zona Cluj, vehiculele Ford Trucks.

Cu peste 1.000 de camioane echipate pentru activități de curățenie și întreținere stradală și aproape 3.000 de angajați și activități extinse în opt județe, SC Supercom SA este una dintre cele mai importante companii specializate din România. Domnul Ionel Ciuclea, Directorul General Supercom, un specialist în domeniu cu peste 30 de ani de experiență, spunea cu ocazia semnării contractului:

Supercom a trecut la o categorie superioara, atat din punct de vedere al numarului de angajati, peste 3000 de salariati, dar si al populatiei deserviteș ne apropiem de 2-3 milioane de locuitori care se bucura de serviciile noastre. Vom deservi 800.000 de locuitori ai judetului cluj.

Avem nevoie de sprijinul fundamental al autoritatilor, al unitatilor administrativ teritoriale, cu care suntem intr-o colaborare permanenta, dumnealor sunt cei care pot sa-si administreze dispozitiile proprii in concordanta cu legiuitorii, iar noi trebuie sa facem treaba de calitate.

Ne-am concentrat atentia pe marca Ford Trucks, avand o relatie istorica de peste 25 de ani cu dl. Stefano Albarosa, un minunat partener. De asemenea relatia cu producatorul camioanelor fiind una foarte constructiva.

Ford Trucks pentru mine este un vehicul foarte bun din toate punctele de vedere.

Avem peste 200 unitati Ford Trucks, ceea ce este un avantaj datorită serviciilor post vâ nzare care sunt eficiente pentru un volum mare de vehicule” a declarat Dnul Ionel Ciuclea, Președinte Supercom.

 

Supercom este un partener foarte important pentru Cefin Trucks, cu o istorie de  aproape 25 de ani și peste 200 de vehicule Ford Trucks achiziționate. Este o mândrie să fim unul dintre principalii furnizori aleși  pentru proiectele Supercom. Produsele Ford Trucks au demonstrat în timp fiabilitate, robustețe și eficiență, atribute foarte importante pentru proiectele de anvergură desfășurate de partenerul nostru.

Supercom, prin această livrare de 65 de unități ce vor fi folosite în Municipiul Cluj, devine cea mai importantă flotă Ford Trucks din România cu peste 200 unități. E un rezultat cu care ne mandrim pentru ca pe langa un parteneriat de afaceri solid este vorba și despre o prietenie profundă între mine și Ionel Ciucleaa declarat Stefano Albarosa, CEO  Cefin Trucks.

 

Multumim pentru alegerea făcută partenerului nostru Supercom, care ne responsabilizează să ne menținem în topul segmentului de vehicule municipale și care a reconfirmat calitățile vehiculelor specializate Ford Trucks. Suntem bucuroși că alegerile partenerilor noștri, precum și calitățile dovedite ale vehiculelor Ford Trucks ne-au adus în poziția de lider în segmentul vehiculelor specializate începând cu anul 2021, și au reconfirmat-o pe cea de lider în segmentul de vehicule municipale pe care o deținem din anul 2017.a  declarat Virginia Răducu, Senior Sales Manager Specialized Vehicles Ford Trucks.

 

În segmentul vehiculelor specializate și în managementul deșeurilor, ne situăm pe primul loc, dar acest lucru nu ne asigură întotdeauna un grad de confort pentru că dorim să depășim așteptările pieței și ale clienților.

Lucrăm din greu pentru a îmbunătăți camionul, suprastructurile și pentru a îmbunătăți tehnologia vehiculelelor Ford Trucks pentru a susține nevoile clienților noștri.

Această livrare demonstrează că acest succes nu este o coincidență, am muncit din greu pentru calitatea produselor noastre și pentru extinderea rețelei After Sales, asigurând suportul clientilor noștri 24/7.a declarat Koray Kuvvet, Managing Director Eastern Europe & Balkans pentru Ford Trucks.

Related posts