Ai un camion? Acum este foarte simplu să faci trade-in sau buy-back la Cefin Trucks

Ford Trucks are o strategie complexă și ambițioasă de extindere internațională, după integrarea completă a rețelei Europei Centrale, de Sud și de Est în 2020, continuând în 2021 pentru țările din Europa de Vest, proces ce va ajunge la maturitate în 2022. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care îşi doresc un astfel de camion, Cefin Trucks vine cu două soluţii: Trade-in și Buy Back.

De multe ori vânzarea unui camion rulat aduce cu ea tot felul de riscuri pe care este mai bine să le elimini cu ajutorul unui dealer de camioane SH cu experiență.
Sistemul de buy back este unul dintre cele mai confortabile mijloace de a schimba autovehiculul, deoarece clientul scapă de disconfortul pe care îl presupune procesul de vindere a unui autovehicul: eforturile de a găsi cumpărători, discuţii şi apoi săptămâni sau chiar luni de aşteptare până la vinderea acestuia.
Camionul poate fi evaluat greșit, se pierde mult timp cu multe acte și facturi. Astfel, Cefin Trucks vine în întâmpinarea clienților cu o divizie de camioane SH care oferă și cumpără vehicule evaluate tehnic, consultanți experimentați care pot oferi cea mai bună soluție, dar și garanție și service.
De asemenea, la predarea unui camion rulat, clientului i se oferă cea mai bună soluție de achiziție de camion nou prin sistemul Trade-In, iar acest lucru se face în cel mai simplu mod posibil.

Totodată, deoarece Ford Trucks are planuri complexe pe piața din România, se urmărește fidelizarea clienților prin sistemul Buy-Back, prin care un camion folosit poate fi returnat în schimbul unui nou, clientul beneficiind de o evaluare corectă, soluții de finanțare optime și de rapiditatea echipei Cefin Trucks.

Cefin Trucks este specialist în camioane pentru că:

⦁ vinde în fiecare lună peste 70 de vehicule rulate,
⦁ este unul dintre importatorii de camioane de top de pe piața din România,
⦁ realizează trade-in-uri fără limitarea numărului de vehicule achiziționate sau vândute,
⦁ oferă consultanță la evaluarea unui vehicul SH prin intermediul unei echipe de profesioniști
⦁ oferă consultanță în finanțarea achiziției și are întotdeauna oferte avantajoase.

Cefin Trucks este lider de piaţă în vânzarea de vehicule rulate, oferă servicii de asistenţă tehnică de top prin centrele sale din București, Brașov, Deva și Arad și, prin reţeaua sa de parteneri de service, în Constanţa, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Cluj și altele. Cefin Trucks oferă servicii de finanţare internă și externă complexe, incluzând și servicii de trade in – buy back. În decembrie 2020, rețeaua Cefin Trucks numără 19 service-uri la nivel național din care 7 proprii.

Cefin Trucks activează de aproape 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Activitatea noastră integrează atât achizițiile cât și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor mărcilor.
Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane de mare tonaj din lume. Acesta produce o gamă largă de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de construcții și camioane de distribuție cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor comerciale Ford stau la baza strategiei internaționale a produselor Ford Trucks. Cefin Trucks a devenit în 2017 unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România. Acest brand a devenit unul stabil, cu rezultate foarte bune de vânzări.

Related posts