Un nou sistem de taxare în Polonia: DKV Mobility oferă preînregistrare

Un nou sistem de taxare în Polonia: DKV Mobility oferă preînregistrare. Furnizorul european de servicii de mobilitate sprijină clienții în trecerea de la sistemul viaTOLL la sistemul eToll.

Din 30 septembrie 2021, sistemul viaTOLL din Polonia va fi scos din funcţiune și va fi înlocuit cu noul sistem eToll bazat pe sateliți. Pentru a gestiona trecerea la noul sistem de taxare, DKV Mobility le va oferi în curând clienților săi un portal de înregistrare prin care să poată fi gestionată convenabil înrolarea la noul sistem de taxare și schimbul de aparate de taxare. Până la sfârșitul lunii septembrie, toate dispozitivele viaTOLL aflate în circulație rămân valabile.

Între timp, clienții se pot preînregistra pentru eToll aici: e-toll Polonia (dkv-mobility.com). Prin preînregistrare, clienții pot beneficia de o tranziție timpurie și ușoară și pot obține noi actualizări rapid.

„Am făcut toate pregătirile pentru a le permite clienților noștri să treacă în mod convenabil la noul sistem de taxare polonez”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility. „Clienții noștri pot folosi în continuare aparatele existente până la sfârșitul lunii septembrie și în curând vor putea trece ușor la eToll prin intermediul portalului nostru de înregistrare”.

Related posts