Renault a lansat noile modele Renault Kangoo și Renault Express

Renault prezintă noul Kangoo și noul Express, fiecare disponibil atât în versiunile LCV, cât și în versiunile pentru pasageri. Această gamă complementară de patru vehicule va fi prezentată și comercializată din primăvara anului 2021.

Noul Kangoo Van, furgoneta inovatoare cu un stil atletic și dinamic se adresează în principal flotelor, meșterilor și comercianților, în căutarea unui vehicul personalizat pentru profesioniști, echipat cu cele mai noi tehnologii.
Cu inovația majoră Easy Side Access și Easy Inside Gallery, noul Kangoo Van revoluționează încărcarea și accesul:
– Easy Side Access: deosebit de convenabil în centrele orașului, această inovație permite clienților să acceseze cu ușurință produsele încărcate, indiferent de constrângerile de parcare. Eliminând stâlpul central, noul Kangoo Van oferă o gura de încărcare cu o deschidere de 1.416 mm (de două ori mai mare decât versiunea sa anterioară).
– Easy Inside Gallery: această galerie interioară retractabilă este o altă inovație care permite transportarea obiectelor lungi și voluminoase la înălțime, eliberând spațiu pe podea.

Noul Kangoo Van se remarcă printr-un design exterior mai musculos. Partea frontală a fost complet redesenată, cu o linie cromată între grilă și bara de protecție față. Cu laturile sculptate și umerii marcați, noul Kangoo Van devine exclusivist datorită finisajelor sale sofisticate și a inserțiilor cromate. Interiorul său nou-nouț oferă un tablou de bord orizontal cu numeroase spații de depozitare. Noile scaune, complet reproiectate, aduc mai mult confort și rezistență.

Noul Kangoo Van dispune de sistemul multimedia Renault EASY LINK și de noi sisteme de asistență la condus, inclusiv Permanent Rear View – funcția digitală care oferă vedere din spate permanent. Acest nou sistem testat oferă o vizibilitate excelentă, convenabilă pentru vehiculele care vin echipate cu uși spate batante fără geamuri. Alte caracteristici noi includ Trailer Swing Assist, Brake Stability Control și AEBS Advanced Emergency Active Braking.

Noul Kangoo Van oferă o varietate bogată de dimensiuni ale caroseriei și motoare. Acesta va fi disponibil în două lungimi și va fi oferit cu transmisie manuală și automată, în versiunile diesel, benzină și electrică. Volumul său util variază de la 3,3 la 3,9 m³ în versiunea standard și de la 4,2 la 4,9 m³ în versiunea lungă.

Noul Kangoo, un model combi elegant și spațios, cu cinci locuri distincte, satisface perfect nevoile familiilor și grupurilor dinamice, cu un aspect reproiectat, mai mult confort, echipamente inovatoare și noi sisteme de asistență la condus. Păstrează toate caracteristicile sale modulare inteligente, care sunt, de asemenea, populare pentru clienții profesioniști (administrații, autorități locale și asociații).

Noul Kangoo Van și Noul Kangoo vor fi produse în fabrica Renault Maubeuge din Franța și vor fi comercializate în Europa și pe piețele internaționale (*).

Noul Express Van, furgoneta practică și eficientă, reprezintă modelul destinat tinerilor antreprenori și flotelor mici, care caută cel mai bun raport preț / beneficiu, oferindu-le soluțiile eficiente pentru activitatea de zi cu zi.

Noul Express Van afișează codurile stilistice ale mărcii Renault, exprimând robustețe și modernitate. Echipat cu scaune ranforsate, noul interior aduce calitate și confort la bord. O atenție deosebită a fost acordată volumului de depozitare și ergonomiei la bord. Spațiile de depozitare, poziționate foarte accesibil în cabină, oferă un volum însumat de 47 litri. În partea din spate, zona cargo, volumul total de încărcare este de 3,3 până la 3,7 mc.

Noul Express Van dispune de un sistem multimedia Renault EASY LINK și este echipat cu sisteme de asistenta, precum Rear-View Assist, Blind Spot Warning, Front & Rear Park Assist fără a uita de oglinda cu vedere panoramică.

Noul Express, modelul versatil și economic, oferă cinci locuri distincte și un volum mare de încărcare. Se adresează antreprenorilor pentru uz mixt (profesionist și familial), dar și meșterilor și comercianților.

Noul Express Van și Noul Express vor fi produse în fabrica Renault din Tanger, Maroc, noul Express Van va fi comercializat în Europa și pe piețele internaționale și noul Express va fi comercializat pe piețele internaționale, în afara Europei.

Noul Kangoo Van și Noul Express Van: experiența Renault Pro + pentru profesioniști

– În calitate de expert pe piața vehiculelor utilitare de peste 120 de ani, Renault pune toate cunoștințele sale la dispoziția profesioniștilor oferind, cu marca Renault Pro +, vehicule și servicii personalizate și o rețea dedicată de 650 de puncte de vânzare din întreaga lume.
– Renault este lider european în furgonete și monovolume din 1998, pentru al 21-lea an consecutiv.
– Renault este, de asemenea, pionierul și liderul vehiculelor electrice în Europa pentru al nouălea an consecutiv, cu aproape unul din două vehicule electrice vândute. Din 2011, Kangoo Z.E. este cel mai bine vândut LCV electric din Europa cu peste 50.000 de unități vândute până în prezent.
– Renault își va electriza întreaga gamă de autoutilitare și monovolume până în 2022.

Related posts