Red Bull Tour Bus prima dată în România cu Subcarpați

Red Bull are o inițiativă mondială interesantă, un Tour Bus care duce concertele muzicienilor în tot felul de locuri. Cum nouă ne plac utilitarele folosite la proiecte interesante, ne-am gândit să vă anunțăm că Red Bull Tour Bus vine în România pentru concerte Subcarpați și se va plimba în… Subcarpați.

La prima ediție am avut 128 de înscrieri din 29 de orașe ale României. “Am primit foarte multe materiale bune. Ne-a fost greu să decidem cele 5 trupe și parcă nu e suficient.”, ne-a zis Bean.
Indiferent de genul muzical pe care îl canta, trupele au putut să-și posteze pe Facebook un live de la concert sau din studio cu hashtag-urile #culesedesubcarpati și #redbulltourbus.
Artiștii care vor canta în deschiderea concertelor Subcarpați sunt:
• Akim Hash (București) – Hasan Nasser
• For the Wicked (Cluj-Napoca)
• Faust (MC), Punk B (MC), J Saw (MC), SMK (chitară electrică), Manafique (producător & DJ),
• Otherside (București)

Red Bull Tour Bus este o scena pe roți care poartă muzicieni în locuri neașteptate, altfel greu accesibile, pentru spectacole de neuitat cu acces deschis. La prima vizită în Romania, autobuzul-scenă călătoreste cu Subcarpați prin zonele subcarpatice. Flota Red Bull Tour Bus are acum 10 autobuze care s-au plimbat prin 13 țări, printre care India, Cehia, Slovacia, Polonia, Austria și Canada.
Turneul Red Bull Tour Bus este ocazia perfectă pentru lansarea noului album Subcarpati, Satele Unite ale Balcanilor. „E vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună”, spune Bean, fondatorul Subcarpati.

Related posts