Parteneriat Ford Trucks – Selina Grup

Grupul de Firme Selina, una dintre cele mai importante companii de pe piața construcțiilor din vestul țării, a achiziționat 4 Autobasculante Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230.

La doar câteva săptămâni de la evenimentul de lansare a sediului din Oradea, parteneriatul Cefin Trucks – ATP Motors demonstrează calitatea gamei de vehicule comerciale Ford Trucks destinate domeniului construcții. Puterea și stabilitatea probate în condiții de șantier, motoarelor Ecotorq Euro 6 cu un consum redus de combustibil, sistemul de frânare a motorului și durabilitatea în toate condițiile de încărcare, alaturi de seria de servicii adaptate poziționeaza brandul Ford Trucks ca unul dintre cei mai importanți furnizori de vehicule comerciale destinate domeniului construcții din Romania.
“Ne bucurăm să marcăm prezența noastră pe piața din Vestul României prin aceasta livrare, foarte importantă din perspectiva noastra, catre Selina Grup – unul dintre cele mai mari concerne din piața de construcții din România. Oferta noastră a vizat atât prezentarea unui produs perfect adaptat exigențelor clientului nostru, cât și o gama de servicii concepută în scopul întâmpinării și depășirii nevoilor lor.“ declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România.
“Salutăm prima livrare de vehicule comerciale Ford Truck la Oradea şi mulţumim partenerului nostru, Cefin Trucks, pentru susţinere. Produse competitive, termen de livrare prompt, preţ corect şi servicii integrate, toate au constituit avantajele acestei tranzacţii. Pe termen lung, investiţia va fi cu siguranţă un succes pentru Selina Grup ” au declarat oficialii ATP Motors.
“Ne bucurăm să avem ocazia să deschidem o ușă de colaborare cu o societate și un producator care promite să devina o forță pe piața de construcții din România și din întreaga regiune. Sperăm că acest parteneriat să se dezvolte pe termen lung și să se concretizeze în noi posibilități de colaborare” precizează responsabilii de achiziții Drumuri Bihor SA, prin vocea Dir. Ec. Chise Emanuel.
Autobasculante Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230 s-au impus, de această dată, prin robustețe și performanță: motorul FORD ECOTORQ Euro 6, cu 6 cilindri în linie, capacitate cilindrica de 12.740 cm3, putere de 420 CP la 1800 rotații pe minut și cuplu maxim de 2150 Nm la 1.000 – 1.300 rotații pe minut.
Stocul optimizat de vehicule comerciale Ford Trucks a permis un termen de livrare imbatabil, acestea fiind disponibile în România pentru livrare imediată. Un alt serviciu din gama de servicii Ford Trucks de care beneficiază Selina Grup în cadrul acestui contract este extinderea perioadei de garanție de la 2 la 3 ani.
De asemenea, trebuie menționat faptul că vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un
abonament inclus de Fleet Management pentru 36 luni pus la dispoziție prin parteneriatul devenit
deja de tradiție Ford Trucks – ViaSat.
Vehiculele livrate urmează să fie folosite în șantierele pentru construcția drumurilor din municipiul
Oradea pentru proiectele strategice ale orașului dedicate Centenarului Marii Uniri 1918-2018.

Related posts